Redactia.ro
Home » Homepage » Cât a costat „nunta de aur” a lui George Simion. „S-a spus că a costat 500.000 de euro! Fals”

Cât a costat „nunta de aur” a lui George Simion. „S-a spus că a costat 500.000 de euro! Fals”

Cât a costat „nunta de aur” a lui George Simion. „S-a spus că a costat 500.000 de euro! Fals”

Iată cât a costat nunta lui George Simion și a Ilincăi Simion. Politicianul a infirmat zvonul că ar fi costat jumătate de milion de euro și a oferit o altă sumă ca variantă.

Cât a costat „nunta de aur” a lui George Simion. „S-a spus că a costat 500.000 de euro! Fals”

Despre nunta lui George Simion și a Ilincăi se tot vorbește de ceva timp încoace, în special în aceste zile, când evenimentul e în plină desfășurare. Foarte multă lume s-a mobilizat, este forfotă mare pentru ca totul să iasă ca la carte, mai ales că sunt mii de invitați care vor veni în comuna Măciuca din Vâlcea, care s-a transformat într-un loc de poveste.

George Simion a vorbit și despre toată cheltuiala. La un moment dat, s-a spus că suma ar fi ajuns undeva la jumătate de milion de euro, dar adevărul e undeva departe.

„S-a spus că a costat 500.000 de euro! Fals”, a spus George Simion, conform Fanatik. „Nașii au făcut daruri. Păi de unde credeți că avem tot ce e aici? (…) Noi, până acum, am dat, fizic, undeva la 12800 de euro. Banii vin de la familie, de la noi, de la rude”

„Dacă ar fi să fie pe bani, toată chestia asta de aici ar fi milioane de euro. Dar ne-au ajutat prietenii, donații…”, a spus el.

Iar donațiile de care vorbește sunt, în special, în mâncare și băutură, arată sursa menționată mai sus. Se știe deja că Gigi Becali a trimis la eveniment două tone de brânză veche de oaie, de la Sibiu, de la un cioban.

Azi de dimineață, Ilinca și George Simion s-au cununat și în biserică, o ceremonie mai importantă decât actele semnate ieri în fața primarului.

„Ilinca este iubita perfectă, dragostea așteptată. M-a cucerit deșteptăciunea, istețimea. Eu am fost cu multe fete, dar vă spun, frumusețea este trecătoare. La 40 de ani, ce faci? Că se duce frumusețea. Eu vreau să fac copii cu cineva care este o mamă bună, inteligentă, cu o parteneră. Nu pot să fiu cu o fată care nu gândește”, a mai spus George Simion, conform sursei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: