Redactia.ro
Home » Știri » Cât a costat ținuta făcută în România pe care Kate Middleton a purtat-o la un eveniment recent. Ducesa a furat toate privirile

Cât a costat ținuta făcută în România pe care Kate Middleton a purtat-o la un eveniment recent. Ducesa a furat toate privirile

GALERIE FOTO (3) kate middleton

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Kate Middleton a devenit un simbol al eleganței. Soția prințului William are un dezvoltat simț estetic și pare să aleagă de fiecare dată cele mai potrivite ținute. Recent, viitoarea regină a strălucit într-o ținută care a fost creată pe tărâmuri românești!

Kate Middleton a oferit o nouă lecție de stil. Hainele ducesei au fost create în România

Kate Middleton a ales o ținută confortabilă și accesibilă atunci când a vizitat Universitatea Nottingham Trent. Prințesa de Wales și-a arătat sprijinul pentru studenții care au început recent noul an universitar. Ea a optat pentru un outfit monocrom, un set de tricot bej, fabricat în Piatra Neamț, la fabrica Augsburg.

kate middleton
Kate Middleton a purtat o ținută realizată în Piatra Neamț

Această afacere de familie a fost fondată de Lucia Mătase, un inginer textilist. Înființată în 1990 cu ajutorul unui împrumut și patru mașini second-hand, fabrica de tricotaje Augsburg este acum un furnizor de încredere pentru numeroase branduri de modă din întreaga lume și se bucură de prestigiu.

„Fabrica noastră Augsburg, a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Mulțumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg, pentru aceste momente! Așa cum a visat mama…. O afacere de familie…”, a fost mesajul scris de către Monica Pucheanu, fiica Luciei Mătase și actual director al fabricii Augsburg.

kate middleton
Creația purtată de Kate Middleton este destul de scumpă valorând peste 2.000 de lei

Kate Middleton a strălucit într-o ținută elegantă creată la Piatra Neamț

Kate Middleton a îmbrăcat un set de tricot format dintr-un pulover și o fustă midi de culoare bej, create de brandul francez Sèzane. Valoarea totală a acestei ținute se ridică la 320 de dolari sau aproximativ 1.500 de lei. Puloverul este disponibil la prețul de 145 de dolari, adică 680 de lei, în timp ce fusta costă 175 de dolari, echivalentul a 825 de lei. Prețurile sunt, așadar, destul de piperate și nu oricine și-ar putea permite să îmbrace asemenea ținută!

Kate Middleton și-a completat ținuta de la Piatra Neamț cu câteva accesorii deosebite. Ea a purtat o geantă de mână Tusting nude, evaluată la 299 dolari sau 1.406 lei. Pantofii Gianvito Rossi din piele întoarsă, în nuanță de bej, au costat 640 dolari, adică aproximativ 3.019 lei. De asemenea, a adăugat un plus de strălucire purtând cercei Simone Rocha cu perle, evaluați la 310 dolari sau 1.462 lei.

Sursă foto: Gettyimages

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: