Redactia.ro
Home » Monden » Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul lui Milan. Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere

Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul lui Milan. Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere

Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul lui Milan. Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere

Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul lui Milan. Artistul și Daniela Iliescu au reușit să facă botezul micuțului lor cu doar câteva zile înainte ca autoritățile să pună iar restricții pentru evenimente.

Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul lui Milan. Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere

Culiță Sterp nu s-a zgârcit deloc la botezul fiului său și a cheltuit o avere pentru ca soliștii momentului, Theo Rose și Tzancă Uraganu, să cânte la petrecere. În plus, invitații au fost cu dare de mână și au dat plicuri cu bani pentru micuțul Milan.

Conform Playtech, Culiță Sterp a cheltuit în jur de 40.000 de euro pentru botezului fiului său. Pe pagina lui de Instagram, Culiță Sterp s-a filmat alături de Tzanca Uraganu, în timp ce dansau, semn că atmosfera de la botez a fost una de vis.

”Culiță a scos din buzunar 40.000 de euro, iar cam jumătate din această sumă le-a oferit-o soliștilor invitați să încingă atmosfera. E vorba despre Tzancă Uraganu, Theo Rose și de Bogdan de la Ploiești. Se pare că Tzancă și Theo Rose au cântat pe un onorariu de 7.000 de euro, fiecare. Ambii însă au ridicat invitații de la mese, încingându-se o petrecere pe cinste. La botez au venit în jur de 250 de invitați, iar darul acestora a fost generos. Culiță Sterp a primit bani, în plic, în valoare de circa 35.000 de euro”, au declarat prietenii artistului, pentru sursa citată mai sus.

Motivul pentru care Jador nu a participat la botezul organizat pentru fiul lui Culiță Sterp

În data de 21 octombrie Culiță Sterp și Daniela și-au creștinat băiețelul, pe care au ales să-l numească Milan. Ceremonia religioasă a fost organizată într-o locație inedită, și anume Biserica „Sfântul Nicolae”, din Hațeg. Seara s-a încheiat cu o petrecere pe cinste, iar printre cei 200 de invitați s-au numărat prieteni apropiați ai artistului și membri ai familiei, precum și câteva celebrități din țara noastră. Jador nu a fost însă prezent să-și felicite prietenul, iar urmăritorii săi au presupus că între cei doi au apărut neînțelegeri.

Totuși, Jador se pare că nu a fost prezent la botezul micuțului Milan, iar acest lucru a atras atenția urmăritorilor săi din mediul online, unde este o figură foarte activă. A fost acuzat că și-a neglijat prietenul, așa că a simțit nevoia să explice situația și să risipească orice fel de presupoziții. Prin intermediul unei postări pe contul să personal de Instagram, artistul și-a explicat absența de la petrecere.

Așadar, nu neînțelegerile l-au determinat pe Jador să nu fie prezent la eveniment, ci faptul că a fost nevoit să lucreze în acea noapte. Este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere din țara noastră, deci faptul că a avut seara respectivă rezervată unui spectacol nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

„Am văzut foarte multe bârfe că de ce nu s-a dus Jador la Culiță la botez, că nu-l suportă Culiță… nu e adevărat!Culiță m-a invitat, eu m-aș fi dus cu drag, doar că eu joi am cântat. Noi suntem cântăreți, noi cu asta ne ocupăm. Tot timpul muncesc.”, a scris acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: