Redactia.ro
Home » Monden » Cât a plătit Delia Matache pentru perechea de cizme care i-a uimit pe internauți. Suma este una amețitoare: «Când nu știi ce să mai faci cu banii…»

Cât a plătit Delia Matache pentru perechea de cizme care i-a uimit pe internauți. Suma este una amețitoare: «Când nu știi ce să mai faci cu banii…»

GALERIE FOTO (2) delia

Delia, în vârstă de 41 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Nu doar vocea ei este una remarcabilă, căci vedeta reușește de fiecare dată să iasă în evidență prin ținutele îndrăznețe pe care le adoptă și cu care se afișează pe paginile rețelelor de socializare. Cele mai recente fotografii distribuite de Delia au făcut furori în mediul online și au generat zeci de comentarii din partea admiratorilor consternați.

Cât a plătit Delia Matache pentru perechea de cizme care i-a revoltat pe internauți. Suma este una amețitoare

Nu mai este un motiv de mirare pentru nimeni faptul că Delia este o persoană excentrică, căreia îi place să iasă din tipare. Vedeta alege adesea să poarte ținute supradimensionate, cu tot felul de imprimeuri sau ținute din piele. De această dată, încălțămintea pe care a purtat-o Delia în cele mai recente imagini distribuite în mediul online au reprezentat subiect de discuție în rândul fanilor.

victoria beckham
Victoria Beckham este posesoarea unei perechi similare de cizme

Delia a decis să-și achiziționeze cizmele din cauciuc care au făcut furori printre vedetele de peste Ocean. De-a lungul timpului, Maluma, Ciara sau Victoria Beckham s-au fotografiat cu asemenea încălțăminte. Cizmele galbene supradimensionate, din cauciuc nu au fost deloc pe placul fanilor, care s-au grăbit să-și exprime opinia în dreptul fotografiei distribuite de către Delia. Unde mai pui că și prețul este unul pe măsură. Conform site-urilor care le comercializează, astfel de cizme pot ajunge la prețul de 5.000 de lei!

„Numai tu puteai să cumperi așa ceva”/ „La orice mă așteptam, dar la asta nu”/ „Când nu știi ce să mai faci cu banii, cumperi baloane-papuci”/ „Ești cumva rudă cu SpongeBob?”/ „Doamne, nu mă lăsa…”,  sunt doar o parte dintre comentariile pe care Delia le-a primit din partea fanilor.

Delia Matache locuiește într-o casă de peste un milion de euro

Delia Matache este una dintre cele mai artiste din România, iar suma de bani pe care o cere pentru un singur concert depășește adesea 5.000 de euro, așadar nu este de mirare că solista își permite să-și îndeplinească orice capriciu. De altfel, Delia și soțul ei locuiesc într-o vilă care pur și simplu îți taie răsuflarea.

Penthouse-ul este aflat în zona de Nord a Capitalei, costă peste un milion de euro, iar vedeta a investit o sumă fabuloasă pentru a-l decora după bunul plac și propriile gusturi, unele excentrice așa cum știu cum toții. Locuința are peste 400 de metri pătrați și dispune de propria piscină, unde Delia se poate relaxa liniștită după concertele solicitante.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: