Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cât a plătit o turistă pentru un prânz pentru două persoane, în Saturn. Se poate mânca și „ieftin“ pe litoral

Cât a plătit o turistă pentru un prânz pentru două persoane, în Saturn. Se poate mânca și „ieftin“ pe litoral

GALERIE FOTO (2)

Prețurile au explodat în ultima perioadă. Turiștii caută cu disperare localuri în care pot mânca bine și la preț bun. Nu mai vorbim de ieftin, căci un meniu al zilei a depășit de mult prețul standard de 25 de lei.

O turistă care a mers la Saturn a postat pe un grup de facebook un mesaj în care informează persoanele care vor să petreacă câteva zile pe litoralul românesc, unde pot mânca gustos și la preț accesibil.

Cristina a ales un restaurant tip autoservire, din stațiunea Saturn. A luat două porții generoase de mâncare la doar 100 de lei.

„Aș dori să fac o postare ca și informare pentru cei care vor să vină la mare. Am mâncat în Saturn la o autoservire (meniul zilei nu au), locația este una nouă (anul trecut nu era, era doar terasa Antik).

Am pus poză cu ce mâncare am consumat la prânz și poză cu bonul cu prețuri. Această postare este pentru a da un exemplu de prețuri rezonabile și mâncare bună (de aceea am pus și poza cu mâncarea să se vadă calitatea/porția)”, a scris o turistă pe un grup de Facebook destinat iubitorilor de vacanțe.

Femeia a atașat o poză cu mâncarea pe care a cumpărat-o: doi mici, un piept de pui, un șnițel, o ciorba, o porție de pilaf și una de piure, două chifle, dar și o salată de sfeclă roșie și un desert. Pentru a demonstra că a mâncat ieftin și bun, ea a postat pe grupul respectiv și bonul fiscal. Pentru toate produsele cumpărate ea a plătit la final 100 de lei.

Reacțiile internauților

În plin sezon estival, românii petrec pe litoral. Cu prosopu` sau șezlongu`, cu berica sau frappeu`, după 10 poze pentru instagram și câteva ore de înot sau bălăceală, foamea își face apariția. Și cum poți traversa și această provocare dacă nu cu ceva de mâncare.

Turiștii care au trecut prin locația menționată de turista care face subiectul zilei de azi, au fost de acord cu ea. Au curs comentariile în care au recomandat locația, mâncarea, dar și restaurantul de lângă.

„15 lei la ciorba mi se pare pret normal, nici bun, nici rau…Preturi oarecum normale, totusi vorbim de o statiune de litoral in plin sezon, arata ok, sa va fie de bine!…Asa e. E mancare buna, ieftina si variata in Saturn.“, sunt o parte din comentariile adunate.

Postarea a strâns peste 130 de aprecieri și peste 30 de comentarii.

Postarea a fost strict informativă, dar cu siguranță autoservirea și-a mai câștigat câțiva clienți după această recomandare de bine!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: