Redactia.ro
Home » Monden » Cât a plătit Oana Roman pentru două cafele și două croissante în Coasta de Azur

Cât a plătit Oana Roman pentru două cafele și două croissante în Coasta de Azur

GALERIE FOTO (2) oana roman

Oana Roman și Marius Elisei s-au bucurat recent de o vacanță pe Coasta de Azur. Așa cum ne-am obișnuit, fiica fostului premier nu renunță la telefon nici măcar atunci când se află în concediu pentru că dorește să păstreze legătura cu prietenii din mediul online. Astfel, Oana le-a dezvăluit că a fost uimită (în mod plăcut) de prețurile avute de o simplă cafea și o apă la un restaurant de pe Coasta de Azur.

Cât a plătit Oana Roman pentru un croissant și o apă pe Coasta de Azur

Oana Roman și Marius Elisei au decis să lase în urmă stresul și traficul infernal din București, așadar și-au cumpărat două bilete de avion și au plecat pe Coasta de Azur, acolo unde locuiesc cele mai bune prietene ale vedetei.

Oana Roman a fost într-o scurtă vacanță pe Coasta de Azur

Oana a profitat de vremea blândă pentru a se relaxa și plimba. Desigur, s-a întâlnit și cu prietenele sale cărora le-a dus dorul. Nu au lipsit nici cinele la restaurant și cafelele servite pe terasă. Oana a ținut să demonteze un mit care circulă de multă vreme conform căruia prețurile de la cafenelele și restaurantele de pe Coasta de Azur nu sunt pentru orice buzunar.

Într-o cafenea, Oana a plătit pentru un croissant și o apă aproape patru euro, însemnând aproximativ 20 de lei. Într-un alt loc, mai extravagant, fiica fostului premier a scos din portofel șapte euro pentru două cafele și două croissante, adică aproximativ 35 de lei. Concluzia Oanei este una logică: prețurile nu sunt deloc exagerate ținând cont de faptul că salariile locuitorilor sunt mult peste cele avute de români. Chiar și în Centrul Vechi al Bucureștiului există locuri în care prețurile sunt mult mai piperate.

Oana Roman muncește din greu pentru a avea succes

Oana Roman a reușit să devină un adevărat influencer pe Instagram, iar contractele pe care le are sunt unele reușite. Ea muncește din greu pentru a-și promova magazinul de haine online, iar clipele de răsfăț sunt rare. În urmă cu ceva vreme, Oana a fost invitată la podcastul Alinei Ionescu. Sinceră și deschisă, Oana a făcut dezvăluiri despre activitatea sa de pe Instagram , spre satisfacția curioșilor.

„Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine”, povestea Oana Roman.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: