Redactia.ro
Home » Știri » Cât a ajuns să cântărească Corduneanu înainte să moară. Liderul interlop era de nerecunoscut

Cât a ajuns să cântărească Corduneanu înainte să moară. Liderul interlop era de nerecunoscut

Unde va avea loc înmormântarea lui Corduneanu. Sursă foto: Ziarul de Iași

Costel Corduneanu, cunoscut ca un personaj controversat în lumea interlopă din România, a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, lăsând în urma sa o atmosferă de tristețe profundă. De ani de zile, el a traversat o adevărată dramă, confruntându-se cu probleme cardiace grave care i-au afectat sănătatea și l-au adus în pragul morții. Lupta pentru supraviețuire a fost una dificilă și contracronometru, deoarece afecțiunile inimii au evoluat în ciuda intervențiilor medicale și a eforturilor sale personale.

Ajunsese să cântărească doar 35 de kilograme

Pe fondul unor probleme de sănătate tot mai grave, Costel Corduneanu a devenit tot mai slăbit, ajungând să cântărească doar 35 de kilograme. Afecțiunile cardiace și starea sa de sănătate fragilă au fost adâncite de stresul și necazurile cu care s-a confruntat în viața sa tumultoasă. Cu trecerea timpului, aceste probleme cardiace au devenit din ce în ce mai grave, iar Corduneanu a căutat ajutor medical specializat.

Diagnosticul primit a fost unul sumbru: cardiomiopatie dilatativă, o afecțiune în care mușchiul inimii devine prea slab pentru a pompa sângele în mod eficient. Conștient de gravitatea situației sale, el a aflat că necesită un transplant de inimă pentru a-și salva viața.

În ciuda eforturilor depuse de prieteni și de Federația Română de Lupte pentru a-l ajuta să ajungă la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Târgu Mureș, unde ar fi putut beneficia de îngrijiri medicale adecvate și de găsirea unei inimi compatibile, Corduneanu nu a avut norocul să supraviețuiască.

Familia i-a fost alături în ultimele clipe de viață

În ultimele zile ale vieții sale, Corduneanu a fost înconjurat de frații săi și de cei apropiați, luptându-se cu o hemoragie internă și fiind în comă, pe patul de spital. Cu toate eforturile depuse de medici, trupul său a cedat în dimineața zilei de luni. Moartea sa a fost un moment de profundă tristețe pentru cei care l-au cunoscut și pentru societatea în ansamblu, marcând sfârșitul unei vieți pline de controverse și dramă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: