Redactia.ro
Home » Monden » Cât ar fi mers darul la nunta Simonei Halep. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă!

Cât ar fi mers darul la nunta Simonei Halep. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă!

GALERIE FOTO (13) Cât ar fi mers darul la nunta Simonei Halep

Cât ar fi mers darul la nunta Simonei Halep. Tenismena și-a unit destinele, miercuri, 15 septembrie, cu Toni Iuruc, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Simona a avut peste 300 de invitați la nunta sa, iar printre aceștia s-au numărat celebrități importante ale sportului românesc. Deși sportiva nu și-a dorit ca aceștia să nu îi ofere bani în plic, mulți s-au întreabt cât ar fi costat darul la nunta Simonei Halep. Ei bine, trebuie să aflați că suma este surprinzătoare.

Cât ar fi mers darul la nunta Simonei Halep. Nimeni nu se aștepta la o asemenea sumă!

Cât ar fi mers darul la nunta Simonei Halep. Celebra tenismenă a trăit miercuri, 15 septembrie, poate una dintre cele mai fericite momente din viața sa. Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc, un celebru om de afaceri din România. Cei doi și-au unit destinele la Constanța, iar petrecerea a fost organizată la clubul Fratelli, din Mamaia, acolo unde nașul celor doi se numără printre patronii imobilului. Meniul a fost unul extravagant, nelipsite fiind fructele mare, preparatele tradiționale și mâncărurile exotice.

Sportiva și soțul ei au o avere impresionantă, motiv pentru care le-a cerut invitaților să nu le ofere ca dar de nuntă bani în plic, ci cadouri simple. Cu toate astea, multă lume s-a întrebat cam cât ar fi fost darul la nunta Simonei Halep. Potrivit site-ului Catdau.ro, în funcție de locul evenimentului, de numărul de invitați și de meniu, suma poate varia. Așadar, pentru nunta sportivei, invitații ar fi trebui să scoată din buzunar în jur de 1.400-1.600 de lei, dacă au venituri medii. În cazul unei familii cu venituri mari, darul poate ajunge până la 2.700 de lei.

După ceremonia civilă, mirii au mers la club unde au petrecut alături de familie și de apropiați. Simona Halep a purtat în timpul ceremoniei o rochie aurie, lungă cu dantelă în partea de sus, iar la local, tenismena s-a schimbat într-o rochiță albă, cu fundă neagră de efect. Printre artiștii care au întreținut atmosfera s-au numărat Loredana, Holograf și trupa macedonească Pindu.

Loredana Groza, moment de senzație la nunta Simonei Halep

Loredana Groza s-a numărat printre artiștii care i-au cântat la nuntă Simonei. Artista a declarat că a fost o seară specială și a descoperit-o pe sportivă într-o altă ipostază față de cea pe care lumea o știa. „A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blus, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece”, a spus Loredana Groza la Antena 3.

Jurata de la X Factor a mărturisit că Simona a dansat toată noaptea pe toate genurile muzicale, fiind sufletul petrecerii. „A dansat şi pe stilul tradiţional, a dansat şi pe rock, a dansat şi pe sârbă şi pe horă. A fost sufletul petrecerii, efectiv. Toată lumea, de la mic la mare era pe ringul de dans”, a mai spus Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: