Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată cea de-a doua ținută purtată de Simona Halep? Tenismena s-a schimbat pentru petrecerea de la locul de lux 

Cum arată cea de-a doua ținută purtată de Simona Halep? Tenismena s-a schimbat pentru petrecerea de la locul de lux 

GALERIE FOTO (4) a doua ținută purtată de Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie. Cununia civilă a avut loc la Constanța, apoi mirii au sărbătorit alături de familie și prietenii de suflet într-un local de fițe din celebra stațiune Mamaia. Jucătoarea de tenis a schimbat două ținute pentru marele eveniment.

Cum arată cea de-a doua ținută purtată de Simona Halep? Tenismena s-a schimbat pentru petrecerea de la locul de lux

Simona Halep a trăit ieri cel mai frumos eveniment din viața ei. Aceasta s-a căsătorit cu afaceristul Toni Iuruc, iar petrecerea a fost una plină d elux și opulență. Cu toate acestea, ținutele Simonei au fost simple și discrete, așa cum ne-a obișnuit până acum. Dacă pentru ceremonia de pe zi, Simona a ales să poarte o rochie bej, cu dantelă în partea de sus, pentru seară, aceasta a optat pentru o rochie albă în care a strălucit.

După ceremonie, Simona Halep a schimbat ținuta și a îmbrăcat o rochiță albă în care a strălucit! Alături de soțul ei, Toni Iuruc, tenismena a dansat și s-a distrat și a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Mai mult decât atât, pe ritmul muzicii machedonești, Simona Halep s-a luat în horă cu invitații.

Cum arată cea de-a doua ținută purtată de Simona Halep Tenismena s-a schimbat pentru petrecerea de la locul de lux 

Cununia civilă a sportivei a avut loc pe plajă, la malul mării, iar primarul Constanței, Vergil Chițac, a oficiat căsătoria. La un moment dat, s-a speculat faptul că Simona Halep le-ar fi interzis invitaților să intre în local cu telefoanele mobile sau cu oricare alt dispozitiv care poate fi folosit pentru pozat sau înregistrat, însă tatăl Simonei a infirmat aceste zvonuri.

”Nu știu câți invitați vor fi la ceremonie. Noi suntem foarte transparenți, normali. Nu s-au interzis telefoanele mobile în locație. Nu avem nimic de ascuns. Fiecare se îmbracă așa cum poate, cum se simte bine. O să fie muzică. Doamne ajută, multă sănătate. Mirilor le urez multă sănătate, pentru că în rest au de toate”, a mărturisit tatăl sportivei.

Surprinzătoare a fost, însă, și ținuta cu care Simona Halep a plecat la sfârșitul petrecerii. Tenismena s-a schimbat a treia oară și a îmbrăcat tot o rochie albă, midi, care pica lejer pe corp. Iar în picioare – surpriză – Simona a purtat o pereche de pantofi casual, cu talpă joasă. Cel mai probabil, după o zi atât de aglomerată, doamna Iuruc a simțit nevoia să poarte ceva comod.

simona halep la plecare
Simona Halep la plecare

Ce a spus Cătălin Botezatu despre ținutele purtate de Simona Halep

Pentru că vorbim despre ținute, nu putea lipsi și părerea unui profesionist în ale modei. Cătălin Botezatu a oferit declarații pentru VIVA! unde a comentat rochiile purtate de Simona Halep la nunta ei.

Pentru momentul de la Starea Civilă, Simona Halep a ales o rochie bej, cu dantelă în partea de sus, iar Toni un costum de culoare închisă. Potrivit lui Cătălin Botezatu, soțul Simonei Halep putea să renunțe la cravată și să-și deschidă un nasture la cămașă, adoptând astfel o ținută ceva mai relaxată, în ton cu a sportivei.

”Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Cât despre ținuta aleasă de Toni Iuruc, Cătălin Botezatu a afirmat că este una „OK”. „Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar în nici un caz să facă astfel de cute.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: