Redactia.ro
Home » Monden » Când va avea Simona Halep primul copil. Anunțul făcut imediat după nuntă

Când va avea Simona Halep primul copil. Anunțul făcut imediat după nuntă

Când va avea Simona Halep primul copil. Anunțul făcut imediat după nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit! Cei doi au avut parte de o petrecere fastuoasă, iar acum se pare că au venit și primele informații despre un posibil copil. 

Când va avea Simona Halep primul copil. Anunțul făcut imediat după nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, 15 septembrie. Cununia civilă a avut loc la Constanța, apoi mirii au sărbătorit alături de familie și prietenii de suflet într-un local de lux din celebra stațiune Mamaia. Petrecerea a ținut până târziu, iar toți invitații s-au simțit foarte bine.

Cei mai mulți dintre ei au oferit declarații în exclusivitate de la nunta anului. Printre aceștia s-a aflat și vărul primar cu Stere, tatăl Simonei Halep, Tănase Halep, care a oferit declarații despre primul copil al jucătoarei de tenis. Bărbatul a fost întrebat care sunt planurile de viitor ale cuplului. Acesta a mărturisit că Simona Halep își dorește copii, însă nu acum, deorece o perioadă va mai continua în lumea tenisului.

“Simona îşi doreşte copii, dar va mai continua cu tenisul o vreme. Îi doresc multă sănătate”, a declarat Tănase Halep, potrivit cancan.ro.

Ce spune Simona Halep despre un copil în viața ei

În privința rolului de mamă, Simona Halep a declarat că i-ar plăcea să aibă un copil, dar că face lucrurile în viață în mod planificat. Totodată, este de părere că tenisul, deși este visul ei, ”nu i-ar putea lua fața vieții ei”.

”Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramâne limitat, adica nu poate sa ia fata vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-ale mele persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să ma bucur de fiecare zi”, a spus Simona Halep la podcastul lui Andi Moisescu.

De asemenea, Ion Țiriac a dat de înțeles în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, că Simona Halep ar aștepta un copil. Drept urmare, de aceea s-ar fi retras consecutiv de la Roland Garros, Wimbledon și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, și nu pentru că s-ar fi accidentat la gamba piciorului.

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac, într-o conferință de presă, notează Ziare.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: