Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep însărcinată? Declarația subtilă a lui Ion Țiriac

Simona Halep însărcinată? Declarația subtilă a lui Ion Țiriac

GALERIE FOTO (8)

Simona Halep urmează să intre în rândul mămicilor și ține secret? O astfel de întrebare a stârnit miliardarul român Ion Țiriac, după ce și-a exprimat opinia despre retragerea Simonei de la ultimele jocuri de tenis.

Simona Halep însărcinată? Declarația subtilă a lui Ion Țiriac

Ion Țiriac a dat de înțeles, în aceste zile, în cadrul unui interviu că Simona Halep ar aștepta un copil. Drept urmare, de aceea s-ar fi retras consecutiv de la Roland Garros, Wimbledon și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, și nu pentru că s-ar fi accidentat la gamba piciorului.

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac, într-o conferință de presă, notează Ziare.com

Ce spune Simona Halep despre un copil în viața ei

În privința rolului de mamă, Simona Halep a declarat că i-ar plăcea să aibă un copil, dar că face lucrurile în viață în mod planificat. Totodată, este de părere că tenisul, deși este visul ei, ”nu i-ar putea lua fața vieții ei”.

„Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramâne limitat, adica nu poate sa ia fata vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-ale mele persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să ma bucur de fiecare zi”, a spus Simona Halep la podcastul lui Andi Moisescu.

Simona Halep și Toni Iuruc nu au  spus încă ”Da!„ în fața stării civile

Mulți au crezut că în acest weekend, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, iar mai apoi au sărbătorit. Potrivit GSP, ar fi vorba despre respectarea unei tradiții machedonești. Toni Iuruc a organizat petrecerea de la Izvorani pentru a celebra acceptul Simonei Halep de a se căsători cu el, pentru că reamintim a cerut-o de soție în urmă cu câteva săptămâni. Tot aceeași sursă informează că nunta va avea loc abia în septembrie. Între cei doi există o diferență de 13 ani, dar iată că acest lucru nu reprezintă un impediment în calea iubirii lor. Concret, Simona Halep are 29 de ani, iar Toni Iuruc 42.  Iată mai jos imagini de la petrecerea lor din acest weekend:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: