Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, apariție incendiară la piscină. Cum a fost surprinsă tenismena

Simona Halep, apariție incendiară la piscină. Cum a fost surprinsă tenismena

GALERIE FOTO (5) Simona Halep, apariție incendiară la piscină.

Simona Halep, apariție incendiară la piscină. Campioana tenisului a plecat în vacanță în Milano împreună cu logodnicul ei, Toni Iuruc. Sportiva a profitat de accidentarea care a scos-o de pe teren pentru o perioadă și a mers să se relaxeze. Recent, Simona Halep a fost surprinsă în timp ce se bucura de soare la piscină.

Simona Halep, apariție incendiară la piscină. Cum a fost surprinsă tenismena

Simona Halep, apariție incendiară la piscină. În vârstă de 29 de ani, Simona Halep se poate declara o femeie împlinită. având o carieră de succes și o familie minuntată. Sportiva s-a accidentat pe 12 mai, motiv pentru care a luat o pauză de pe teren. Mai mult, Simona a profitat de acest lucru și a mers în vacanță, alături de logodnicul său, fratele și cumnata ei. După ce a vizitat orașul Milano, Simona s-a relaxat la piscină, bucurându-se de soare. Tenismena a intrat în cea mai lungă vacanță și a anunțat că va reveni la turneul de la Cincinnati în perioada 14-22 august. Sportiva din Constanța a postat pe rețelele de socializare câteva capturi din vacanță, în care apare extrem de relaxată.

Simona Halep era pe locul trei în clasamentul WTA înaintea turneului de la Wimbledon, dar acum a ajuns pe locul nouă, fiind depășită de Aryna Sabalenko, Sofia Kenin, Bianca Andreescu, Elina Svitolina, Iga Swiatek și Karolina Pliskova. Unul dintre motivele declinului acesteia este faptul că nu și-a putut apăra trofeul de la Wimbledon pe care l-a câștigat după ce a învins-o pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2. De asemenea, căderea în clasament a fost cauzată și de rezultatele turneului de la All England Club.

Simona Halep se căsătorește

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc, iar cei doi se pregătesc pentru marele eveniment. Jucătoarea de tenis a confirmat faptul că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, dar momentan a spus că nu se gândește să renunțe la tenis. ”E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a declarat Halep într-o conferință de presă.

După ce și-a anunțat logodna, Simona Halep a fost felicitată de fosta mare gimnastă Nadia Comăneci. „Felicitări, dragă Simona, cu ocazia logodnei”, a scris Nadia pe Facebook.

Simona Halep, apariție incendiară la piscină.
Simona Halep,
Simona si Toni Iuruc

Simona și Toni Iuruc formează un cuplu din 2019, ambii fiind aromâni, așa cum atât ea cât și familia sa și-a dorit. Surse din apropierea cuplului au declarat că afaceristul ar fi cerut-o de soție pe Simona încă din iarna lui 2019. „Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, a declarat Simona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: