Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep se pregătește să devină mamă? Ce spune tenismena

Simona Halep se pregătește să devină mamă? Ce spune tenismena

Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei

Simona Halep trăiește una dintre cele mai frumoase etape din viața ei. A fost cerută în căsătorie și urmează să-și facă nunta. Fanii vedetei se întreabă, așadar, dacă are de gând să devină și mamă în viitorul apropiat?

Simona Halep se pregătește să devină mamă? Ce spune tenismena

Ce spune Simona Halep despre rolul de mamă? Tenismena româncă și-a impresionat fanii, în ultima vreme, după ce a fost cerută în căsătorie de partenerul ei Toni Iuruc. În privința unui copil în viața lor, Simona Halep a spus că își dorește să fie mamă, dar după ce va mai lua un Grand Slam

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, încântată de inelul de logodnă

Simona Halep a fost cerută de soție, după ce a luat o pauză de la meciuri, în urma accidentării la picior. Sportiva a precizat că poartă cu mândrie inelul primit de la Toni Iuruc. Acesta este mai mare cu 13 ani de cât Simona. El are 42 de ani, iar Simona 29. Cei doi sunt împreună din 2019, iar nașii de cununie, conform tradiției machedonești, origine a lui Toni Iuruc, vor fi nașii mirelui. Momentan, nu se știe când ei vor face nunta, dar se speculează că va avea loc în această vară, la Constanța, locul unde s-a născut Simona Halep.

Simona Halep, gata de nuntă. Sportiva a primit inelul de logodnă

„Inelul de logodnă e foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut credeam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a mai precizat Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: