Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep se retrage de la Wimbledon. Care este motivul

Simona Halep se retrage de la Wimbledon. Care este motivul

Simona Haleo se retrage de la Wimbledon

Veste tristă pe fanii Simonei Halep. Jucătoarea de tenis nu-și va relua prea curând meciurile, așa cum toți sperau, ci va rămâne în continuare în repaus. Simona Halep a anunțat, vineri, că se va retrage de la Wimbledon, din cauza accidentării sale la picior.

Simona Halep se retrage de la Wimbledon. Care este motivul

Accidentarea la picior îi dă mari bătăi de cap Simonei Halep. Tenismena încă nu s-a vindecat pe deplin și a anunțat, vineri, că din această cauză se retrage de la Wimbledon. Campioana a ținut să precizeze că decizia nu a fost una ușoară.

„Cu mare tristețe îmi anunț retragerea de la Wimbledon, întrucât accidentarea mea la gambă nu s-a vindecat complet. Am dat tot ce am putut pentru a fi gata de joc, am fost încântată să revin aici, dar corpul meu a spus nu și va trebui să păstrez aceste sentimente pentru anul următor. Sunt foarte supărată să iau această decizie. A fost o perioadă dificilă, să vedem ce îmi va rezerva viitorul. Sper că voi deveni o sportivă și o persoană mai puternică. Mulțumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere”, a scris Simona Halep pe rețelele de socilizare.

Simona Halep se pregătește de nuntă

Dincolo de accidentare, Simona Halep trăiește una dintre cele mai frumoase etape din viața ei. A fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc și se zvonește că în această vară vor avea nunta. Evenimentul ar putea avea loc la Constanța.

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă.”, a declarat Simona Halep, întrebată fiind despre nuntă.

Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc, iar aceasta e cea mai bună dovadă: campioana radiază de fericire după ce a primit inelul mult visat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: