Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep și-a dus logodnicul, Toni Iuruc, la părinți. Viitorii soți au petrecut weekend-ul în familie

Simona Halep și-a dus logodnicul, Toni Iuruc, la părinți. Viitorii soți au petrecut weekend-ul în familie

GALERIE FOTO (2) Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei

După ce a fost cerută în căsătorie de logodnicul ei, Toni Iuruc, Simona Halep l-a dus pe acesta, în weekend, la părinți. Cu toții s-au bucurat de timpul petrecut împreună și au făcut poze.

Simona Halep și-a dus logodnicul, Toni Iuruc, la părinți. Viitorii soți au petrecut weekend-ul în familie

Simona Halep s-a bucurat de acest weekend altfel, alături de familie. Și-a luat proaspătul logodnic și l-a adus acasă la părinți. Odată ajunși, nu au ezitat să facă și câteva poze de pus în ramă.

Ce spune Simona Halep despre nuntă

Odată ce a fost cerută de soție de omul de afaceri, Toni Iuruc, fanii tenismenei se așteaptă la nuntă. Despre eveniment, Simona Halep a precizat că nu s-a stabilit, nimic, momentan. De altfel, Simona vrea să mai joace câțiva ani tenis și vrea să devină și mamă în viitor. După ce s-a accidentat la gamba piciorului stâng, Simona Halep a avut nevoie de o recuperare, pe parcursul a aproape o lună. De asemenea, campioana este fericită pentru că a primit inelul de logodnă, scrie ziare.com

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă.”, a declarat Simona Halep.

Cine vor fi nașii de nuntă ai Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din 2019. Între cei doi există o diferență de vârstă de 13 ani. Afaceristul are 42 de ani, iar sportiva 29. Nașii de cununie, conform tradiției machedonești, origine a lui Toni Iuruc, vor fi nașii mirelui. Se mai speculează faptul că nunta va avea loc Constanța, locul natal al Simonei Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: