Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep știe unde va juca ultimul meci din carieră

Simona Halep știe unde va juca ultimul meci din carieră

Simona Halep, WTA, FED Cup, Miami, Roland Garros, Simona Halep ultimul turneu

Simona Halep nu se gândește deocamdată la retragere, dar spune că nu va mai juca foarte mulți ani. Își dorește să joace la Olimpiada din 2024 apoi va lua o decizie. Oricum, Halep, locul 3 WTA știe care va fi ultimul turneu pe care vrea să-l joace înainte de retragere.

Simona Halep a participat în acest an la Australian Open, apoi oboseala dar și o accidentare i-au dat bătăi de cap. A renunțat la două turnee pentru a juca la Miami, dar a fost forțată să abandoneze în turul trei, înaintea meciului cu cu Anastasija Sevastova, din cauza unei accidentări la umăr. Constănțeanca vrea să revină cât mai repede în circuitul WTA. Trebuie însă să facă o pauză de cel puțin trei săptămâni. În luna aprilie va juca pentru echipa României de FED Cup în barajul de menținere în Grupa Mondială. Halep a acordat un interviu pentru site-ului WTA în care a dezvăluit care este turneul ei de suflet pe care dorește să-l joace înaintea de a se retrage din tenis.

„Aș vrea să joc ultimul meci al carierei la Roland Garros pentru că este turneul meu preferat, iar acolo am câștigat primul meu titlu de Grand Slam. Sunt pe final de carieră. Am deja 10 ani sau mai mult, nu mă gândesc la retragere, dar sunt pe final „, a spus Simona Halep.

De asemenea, își dorește să participe și la Olimpiada din 2024.

Ce urmează pentru Simona Halep

Constănțeanca are nevoie de o perioadă de pauză pentru a se reface după accidentarea la umăr. Va reveni pe teren în perioada 15-16 aprilie când echipa de FED Cup a României întâlnește Italia, în barajul de menținere în Grupa Mondială. Meciurile se joacă la Cluj.

„Mereu am jucat cu sufletul, accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România. Mereu a fost o emoție diferită când am jucat FED Cup. E diferit, foarte diferit. Și Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoții, dar la FED Cup e cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru țara ta, pentru echipă. Sper să avem public”, a declarat Simona Halep, în urmă cu aproape două săptămâni.

Vor urma apoi turneele din Europa pe zgură, la care dorește să joace. Cel mai probabil, dacă starea de sănătate îi permite va fi prezentă la Stuttgart în perioada 19-25 aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: