Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep s-a retras de la Miami! Ce se întâmplă cu românca

Simona Halep s-a retras de la Miami! Ce se întâmplă cu românca

simona halep, simona halep retragere, Miami

Simona Halep nu a mai putut continua la turneul de la Miami, după ce s-a accidentat. Constănțeanca a făcut și prima declarație după decizia pe care a fost forțată să o ia.

Simona Halep acuză problem la umăr și nu a mai putut să joace la turneul din Statele Unite. Încă din primul tur, constănțeanca a avut problem. În meciul cu Caroline Garcia, Halep a solicitat un time-out medical. Apoi a reușit să câștige meciul scor 3-6, 6-4, 6-0.
Astăzi, campioana noastră ar fi trebuit să joace cu Anastasija Sevastova, dar și-a anunțat retragerea, astfel că adversara sa, s-a calificat mai departe automat.

„Îmi pare foarte rău că a trebuit să mă retrag din proba de simplu și dublu de la Miami Open, dar accidentarea nu mă lasă să joc așa cum mi-aș fi dorit”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

Halep era înscrisă și în proba de dublu

Românca făcea pereche cu Angelique Kerber și era calificată în optima. Acolo ar fi trebuit să întâlnească perechea Lyudmyla Kichenok și Jelena Ostapenko.

„Îmi pare rău că nu pot continua, voiam să vin aici și să dau totul, să joc multe meciuri, dar, din nefericire, nu pot. Sper ca anul viitor să fiu sănătoasă. Le mulțumesc tuturor celor de la Miami Open, organizatorilor și WTA pentru eforturile lor și pentru faptul că ne-au făcut să ne simțim în siguranță”, a mai scris Halep, pe Facebook.

Turneul este dotat cu premii în valoare de 3,2 milioane de dolari. Americanii au redus drastic premiile anul acesta. În trecut era vorba despre 16,7 milioane de dolari în total. Campioana din 2021 va primi 300.000 de dolari, spre deosebire de 1,354 milioane de dolari cât a primit câștigătoarea în urmă cu doi ani. Au fost însă mărite sumele acordate jucătoarelor eliminate în primul tur. De la 8.775 de dolari la 10.000 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: