Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep s-a retras de la Dubai! De ce nu își apără titlul

Simona Halep s-a retras de la Dubai! De ce nu își apără titlul

simona halep, simona halep s-a retras, Dubai, probleme medicale

În urmă cu un an, Simona Halep a câștigat titlul la turneul de la Dubai, dar acum a anunțat că nu va putea participa la competiția din Emiratele Arabe Unite. Acesta este al doilea turneu consecutiv la care numărul 3 mondial decide să renunțe.

Simona Halep a participat la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, unde a fost eliminată în sferturile de finală. Se pare însă că problemele medicale nu-i dau pace. Are aceleași probleme cu spatele pe care le-a acuzat și la turneul de la Adelaide. După ce s-a întors din Australia a decis să nu participe la turneul de la Doha. Acum însă a anunțat că nu merge nici la cel din Dubai, care are loc în perioada 7-13 martie. Halep a câștigat turneul anul trecut, după ce s-a impus 3-6, 6-3, 7-6(5) în fața jucătoarei Elena Rybakina (Kazahstan). Românca și-ar fi dorit să participe la turneul din Emiratele Arabe Unite, fiind și ambasadoarea Dubai Duty Free, companie care sponsorizează turneul de tenis.
De la „Dubai Duty Free Tennis Championships” vor lipsi și alte nume grele precum Ashleigh Barty (Australia, 1 WTA), Naomi Osaka (Japonia, 2 WTA), Simona Halep (România, 3 WTA), sau Serena Williams (SUA, 7 WTA). Competiția are premii totale în valoare de 1,84 milioane de dolari.

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep și-a anunțat prezența la turneul de la Miami, turneu WTA 1000, care va avea loc în perioada 23 martie – 3 aprilie. Rămâne de văzut dacă până la acea dată se va recupera și va putea juca. După turneul din SUA, campioana de la Wimbledon și Roland Garros ar urma să joace mai multe turnee în Europa, înainte de a participa la Openul francez.
Sportiva a avut un mesaj pentru fanii săi de pe conturile de socializare.

„Chiar și când nu sunt pe teren mă antrenez. Dar antrenamentul meu cu mine e mult mai blând, învăț să mă iubesc în fiecare zi și să îmi ofer libertatea de care am nevoie”, a scris sportiva, pe Instagram.

Reacțiile au apărut imediat.

„A fost atât de minunat să te privesc crescând în ceea ce ești azi”, „Dragă Simona, să știi că fac și eu tenis. Cândva as vrea să devin ca tine”, sunt câteva dintre postările fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: