Redactia.ro
Home » Sport » Anunțul făcut de Simona Halep! De ce nu va participa la turneul de la Doha

Anunțul făcut de Simona Halep! De ce nu va participa la turneul de la Doha

simona halep, simona halep s-a retras de la Doha, Dubai, WTA

Simona Halep a decis în ultimul moment să nu participe la turneul de la Doha. Cel mai probabil campioana de la Wimbledon și Roland Garros va merge la competiția de la Dubai.

Turneul de la Doha (Qatar), este programat în perioada 1-6 martie și face parte din categoria WTA 500. Deși, inițial Simona Halep (3 WTA) anunțase că va participa, s-a răzgândit. Constănțeanca a câștigat titlul la Doha în urmă cu 7 ani. După ce a anunțat că nu va participa românca le-a transmis chiar un mesaj organizatorilor.

„Abia aștept să revin la Doha anul viitor. Vă transmit cele mai calde urări şi o săptămână în siguranţă şi de succes!”, a scris Simona Halep, pe Twitter.


Halep a decis să nu joace anul acesta la Doha pentru a se recupera după turneul de Grand Slam de la Australian Open, unde a fost eliminată în sferturi de Serena Williams.
Turneul WTA 500 este dotat cu premii totale de 565.530 dolari şi principala sa favorită va fi liderul mondial, australianca Ashleigh Barty.

Ce urmează pentru Simona Halep

Următorul turneu la care ar putea participa românca va fi cel de la Dubai. Halep este campioana en-titre, după ce anul trecut a câștigat finala jucată cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5). A fost al 20-lea titlu WTA pentru constănțeancă. Turneul de la Dubai are loc în perioada 7-13 martie. Potrivit unuia dintre antrenorii româncei, aceasta ar vrea să joace anul acesta la Miami, în luna aprilie, dar deocamdată nu a confirmat oficial. Apoi se va concentra pe competițiile din Europa. Turneul de la Madrid și cel de la Roma. Următorul turneu de Grand Slam pentru Simona Halep este Roland Garros, programat în acest an pentru perioada 17 mai – 6 iunie.

„Vedem cât de lungă va fi pauza, dar la Dubai vom merge sigur. Apoi, ar fi Miami și turneele pe zgură din Europa. Calendarul este într-o continuă schimbare. Să sperăm că nu se va mai da nimic peste cap”, a spus Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii campioanei, la Digi Sport.

Top 10 WTA după Australian Open

1. Ashleigh Barty (Australia) – 9.186 de puncte
2. Naomi Osaka (Japonia) – 7.835
3. Simona Halep (România) – 7.255
4. Sofia Kenin (SUA) – 5.760
5. Elina Svitolina (Ucraina) – 5.370
6. Karolina Pliskova (Cehia) – 5.205
7. Serena Williams (SUA) – 4.915
8. Arina Sabalenka (Belarus) – 4.810
9. Bianca Andreescu (Canada) – 4.735
10. Petra Kvitova (Cehia) – 4.571

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: