Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, cadou special de 1 Martie pentru fani! Cât costă parfumul campioanei

Simona Halep, cadou special de 1 Martie pentru fani! Cât costă parfumul campioanei

simona halep, simona halep întâlnire cu fani, Fed Cup

De 1 Martie, Simona Halep le-a făcut doamnelor și domnișoarelor un cadou special. O relansare a parfumului său „Her Story”.

„Her Story” a fost lansat anul trecut, iar data aleasă a fost una specială, 8 Martie. Simona Halep a anunțat anul acesta de 1 Martie o nouă lansare a produsului.

„Chiar și când nu sunt pe teren mă antrenez. Dar antrenamentul meu cu mine e mult mai blând, învăț să mă iubesc în fiecare zi și să îmi ofer libertatea de care am nevoie. Și pentru asta am ales să scriu o nouă poveste împreună cu Avon Space prin noul parfum HerStory Love Inspires. Sper să fie și pentru tine inspirația de care ai nevoie să începi chiar de astăzi antrenamentul tău cu tine”, a scris campioana pe contul său de facebook.

Parfumul are un preț accesibil pentru orice doamnă sau domnișoară, 67 de lei. Aroma aleasă de campioană a fost una feminină și unică, de piper roz, iasomie, iris și praline.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

“Imposibilul devine posibil”

Anul trecut, Simona Halep a fost aleasă desemnată ambasador Avon pentru România. Prima sa apariție în această nouă postură a fost pe coperta broșurii din februarie 2020.

,,De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”, a declarat Simona Halep, ambasador AVON.

Simona Halep, depășită de Ashleigh Barty

1 martie a adus și actualizarea clasamentului WTA. Ashleigh Barty a adunat 65 de săptămâni pe prima poziție și a depășit-o pe Simona Halep în topul all-time al jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni petrecute pe primul loc în WTA. Halep a ocupat această poziție 64 de săptămâni. Deocamdată recordul îi aparține lui Steffi Graf, cu 377 de săptămâni pe locul întâi. Locul doi este ocupat de Martina Navratilova, 332 de săptămâni, aceasta fiind urmată de Serena Williams, 319 săptămâni.

1. Steffi Graf – 377 de săptămâni
2. Martina Navratilova – 332 de săptămâni
3. Serena Williams – 319 săptămâni
4. Chris Evert – 260 de săptămâni
5. Martina Hingis – 209 săptămâni
6. Monica Seles – 178 de săptămâni
7. Justine Henin – 117 săptămâni
8. Lindsay Davenport – 98 de săptămâni
9. Caroline Wozniacki – 71 de săptămâni
10. Ashleigh Barty – 65 de săptămâni
11. Simona Halep – 64 de săptămâni
12. Victoria Azarenka – 51 de săptămâni
13. Amelie Mauresmo – 39 de săptămâni
14. Angelique Kerber – 34 de săptămâni
15. Dinara Safina – 26 de săptămâni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: