Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep și-a făcut vaccinul anti COVID-19! „Sper să nu am deloc reacții adverse”

Simona Halep și-a făcut vaccinul anti COVID-19! „Sper să nu am deloc reacții adverse”

simona halep, simona halep s-a retras, Dubai, probleme medicale

Simona Halep s-a vaccinat astăzi, anti COVID-19, cu serul făcut de compania Pfizer BioNTech. Jucătoarea de tenis anunțase încă de anul trecut ca vrea să facă vaccinul.

Simona Halep, numărul 3 în clasamentul WTA a mers astăzi la Institutul Cantacuzino pentru a se vaccina. Constănțeanca a avut coronavirus în luna noiembrie a anului trecut.

„Mă simt bine, am avut un pic de emoții. Îmi doream să mă vaccinez, am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că acest vaccin este spre binele tuturor, de aceea am ales să-l fac. Sper să se vaccineze cât mai mulți oameni. S-au ocupat foarte bine de mine, le mulțumesc. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul. Sper să nu am deloc reacții adverse”, a declarat Simona Halep.

Mai mulți sportive s-au vaccinat

De la începutul acestei săptămâni mai mulți sportivi și-au făcut vaccinul. Prima a fost gimnasta Larisa Iordache apoi au urmat mai mulți fotbaliști. Ieri, a fost rândul selecționerului U21, Adrian Mutu.

„Marți, 23 februarie, la centrul de vaccinare s-au prezentat David Lazar, portarul naționalei României, Adrian Mutu, selecționerul U21, Leontin Toader și Eugen Anghel, antrenorii cu portarii la prima reprezentativă și la cea U21, Roberto Berruero, antrenor secund România U21, Rareș Ene, analistul video al primei reprezentative, și Andrei Bogățan, fizioterapeut al selecționatei U21”, a anunțat Federația Română de Fotbal.

Sportivii au fost incluși în etapa a doua de vaccinare, prin decizia Guvernului României. Astfel, FRF a demarat procedurile pentru ca sportivii să fie vaccinați. Naționala României joacă în martie în preliminariile CM 2022, tricolorii U21 participă în aceeași lună la EURO, juniorii U19 vor fi prezenți la turneul final din iunie-iulie. Naționala olimpică va merge după 57 de ani la Jocurile Olimpice, în această vară.

„Ne bucurăm că loturile olimpice şi cele naționale au fost incluse în categoria a doua de vaccinare. Şi că într-o perioadă scurtă de timp vom putea trece la vaccinarea tuturor sportivilor şi a celor din staff-urile tehnice. Cei din străinătate vor fi vaccinaţi în ţară.
Vaccinarea este cea mai scurtă cale spre normalitate, iar în ceea ce mă priveşte mă voi vaccina în momentul în care îmi va veni rândul”, a spus șeful FRF, Răzvan Burleanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: