Redactia.ro
Home » Sport » Primii sportivi români care s-au vaccinat anti COVID-19

Primii sportivi români care s-au vaccinat anti COVID-19

GALERIE FOTO (3) larisa iordache, Denis Haruț, vaccin anti COVID-19

Gimnasta, Larisa Iordache este printre primii sportivi care s-au vaccinat împotriva COVID-19. De asemenea și Denis Haruț de la FCSB și secundul echipei naționale, Nicolae Dică au făcut vaccinul.

Larisa Iordache a postat pe contul său poze pentru a le arăta fanilor că s-a vaccinat. Acestea au fost însoțite și de un mesaj.

„Primul vaccin împotriva COVID19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut , iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a scris Larisa, pe Instagram.


Anul trecut, Larisa Iordache a devenit dublă campioană europeană la Mersin (Turcia). A luat aur la bârnă și sol. De asemenea a mai luat medalii de argint la sărituri și cu echipa. În urmă cu aproape o lună și Simona Halep anunța că vrea să se vaccineze după ce se va întoarce de la Australian Open.

Denis Haruț și Nicolae Dică s-au vaccinat anti COVID-19

Internaționali români și membri ai staff-urilor reprezentativelor României au început imunizarea împotriva COVID-19 în cadrul campaniei de vaccinare a loturilor naționale și olimpice inițiată în urma deciziei Guvernului României. Denis Haruț de la FCSB și secundul echipei naționale, Nicolae Dică au fost printre primii care au mers să se vaccineze. Federația Română de Fotbal a postat și primele imagini.
„Fotbalul se vaccinează! A demarat campania de imunizare a loturilor naționale. Internaționali români și membri ai staff-urilor reprezentativelor României se vor imuniza împotriva COVID-19 în cadrul campaniei de vaccinare a loturilor naționale și olimpice inițiată în urma deciziei Guvernului României. Denis Haruț și Nicolae Dică, primele nume importante din fotbal care s-au vaccinat anti COVID-19. Antrenorul secund al primei reprezentative, Nicolae Dică, preparatorul fizic Horațiu Baciu, tricolorul U21 Denis Haruț și membrii staff-ului U21, Răzvan Rotaru – antrenor secund, Iulian Oțelea – team manager și Cătălin Popescu – ofițer de presă au fost printre primii imunizați”, anunță Federația.
În următoarele zile vor merge să se imunizeze și alți fotbaliști.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: