Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, dialog amuzant cu o admiratoare! Unde s-a întâmplat totul

Simona Halep, dialog amuzant cu o admiratoare! Unde s-a întâmplat totul

simona halep, simona halep întâlnire cu fani, Fed Cup

Simona Halep a fost recunoscută într-un magazine de o doamnă care a luat-o la întrebări. Jucătoarea de tenis a povestit întâmplarea la emisiunea Așii Tenisului”, la Digi Sport.

Simona Halep (locul 3 WTA) a povestit o întâmplare inedită care a amuzat-o și a bucurat-o. Într-un magazine a fost recunoscută de o doamnă, chiar dacă purta masca de protecție. Ceva a dat-o totuși de gol pe campioană.

”În ultima perioadă am tot fost. Da, port masca. Chiar m-am întâlnit cu o doamnă, care mi-a spus că m-a recunoscut după mers. Am spus: ‘ok, nu știu dacă e un compliment sau nu, dar a fost foarte simpatică. E o plăcere să văd că atâția oameni mă apreciază și pot să spun că mă iubesc. Partea pozitivă este mult mai mare decât partea negativă. De aceea vreau să mulțumesc tuturor că îmi oferă acest sprijin emoțional de fiecare dată.”, a povestit, râzând, Simona Halep.

Simona Halep a fost infectată cu coronavirus anul trecut, iar în urmă cu aproape o lună s-a și vaccinat. Acum, sportive spune că încearcă să aibă o viață cât mai normală.

”Nu mă mai stresează acest lucru. Merg la supermarket, chiar am văzut o știre că am fost filmată în mall. Sunt un om normal, asta trebuie să înțeleagă toată lumea. Nu mă ascund să fac lucrurile normale. Chiar îmi face plăcere și mă ajută din punct de vedere mental”, a mai spus Simona Halep, la Digi Sport.

Simona Halep revine în echipa de Fed Cup

Simona Halep a decis să revină în echipa de Fed Cup a României. Prima întâlnire va avea loc pe 16-17 aprilie, contra Italiei, meci contând pentru barajul de menținere în grupa mondială. Meciurile se vor juca la Cluj. Inițial anunțase că nu va juca la această competiție, dar s-a răzgândit.

”Nejucând luna aceasta deloc, am avut timp să mă odihnesc, să mă recuperez și vreau să spun că o să joc FED Cup. Mereu am jucat cu sufletul, accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România.
Mereu a fost o emoție diferită când am jucat FED Cup. E diferit, foarte diferit. Și Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoții, dar la FED Cup e cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru țara ta, pentru echipă”, a mai spus Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: