Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în secret. Unde a avut loc nunta FOTO

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în secret. Unde a avut loc nunta FOTO

GALERIE FOTO (8)

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele! Evenimentul a avut loc, vineri, departe de ochii presei și cu câteva persoane dragi! Iată cum au arătat proaspeții miri!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în secret. Unde a avut loc nunta

Simona Halep și Toni Iuruc au mers, vineri, în mare secret în fața stării civile și au spus ”Da!”. Proaspeții miri au organizat ulterior o petrecere, în jurul orei 19:30, cu cei apropiați, în vila lor din Izvorani.

Simona Halep a purtat pentru cununia cuvilă o rochie roșie, lungă până la genunchi și decupată pe umărul stâng. Toni Iuruc a optat pentru un costum închis la culoare, bleo-marin. Potrivit Prosport, nașul celor doi de cununie a fost Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli și vărul lui Toni Iuruc. În imaginile de mai jos vedem cum tenismena a îmbrăcat o altă rochie pentru petrecerea de după marele ”Da!” și a fost toată numai un zâmbet.

Sursa foto: Prosport

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au logodit. Mulți s-au întrebat, odată cu acest pas, dacă sportiva are de gând să devină și mamă. Simona vrea să aibă un copil, dar după ce-și va mai îndeplini un vis: „Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a spus Simona Halep.

Când se vor căsătorit religios Simona Halep și Toni Iuruc

Între Simona Halep și Toni Iuruc există o diferență de 13 ani. Ea are 29 de ani, iar Toni Iuruc 42.  În ceea ce privește nunta și căsătoria religioasă se zvonește că aceasta va avea loc la Constanța, în această vară, dar, momentan, nu a fost confirmat nimic de către cei doi din acest punct de vedere.

Simona Halep, gata de nuntă. Sportiva a primit inelul de logodnă

Foto: Simona Halep cu inelul de logodnă pe deget

„Inelul de logodnă e foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut credeam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a mai precizat Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: