Redactia.ro
Home » Știri » Cât au costat rochiile pe care Prima Doamnă a României le-a purtat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a FOTO

Cât au costat rochiile pe care Prima Doamnă a României le-a purtat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a FOTO

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au fost prezenți la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Iată cât au costat rochiile purtate de către Prima Doamnă a României!

Cât a costat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Carmen Iohannis și președintele Klaus Iohannis, au apărut în diverse fotografii pe parcursul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Cei doi s-au îmbrăcat conform protocolului, iar Prima Doamnă a Romîniei s-a făcut remarcată cu rochiile sale!

Într-una dintre fotografii, soții au fost surprinși ținându-se de mână, chiar în ziua înmormântării Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Nu se întâmplă atât de des ca ținuta Primei Doamne a României să fie atât de potrivită cu evenimentul la care merge, însă de această dată este impecabilă, respectând protocolul regal. Rochia acesteia a fost neagră, lungă, cu mâneci lungi. Aceasta a purtat ciorapi de culoare închisă, pantofi și geantă, de asemenea, negre, iar pe cap și-a accesorizat o pălărie de tip fascinator, cu voaletă.

„O zi istorică pentru umanitate, o personalitate de excepție care astăzi pleacă pe ultimul drum. Mă bucur să fiu alături de Prima Doamnă Carmen Iohannis în acest moment emoționant” este mesajul transmis de designerul român Andreea Tincu, care i-a creat ținuta Primei Doamne a României.

Această rochie din catifea a costat-o pe Carmen Iohannis în jur de 2.800 de lei, potrivit playtech.ro

Cât a costat rochia pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Dineul Regal

În schimb, rochia purtată la Dineul Regal a costat-o în jur de 1.500 de lei, conform sursei citate.

Cu o zi înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, soții au apărut într-o altă fotografie ținându-se de mână, la Dineul Regal. Prima Doamnă a României a purtat o rochie mai simplă decât cea de la înmormântare, semnată tot de designerul român Andreea Tincu.

Astfel, soția președintelui a plătit în jur de 4.300 de lei pentru a se prezenta impecabil la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

 Ce salariu are preşedintele României?

Potrivit Codului Muncii, președintele României a avut în anul 2020 salariul de 14.038,25 lei net pe lună. Tot anul trecut șeful statului a încasat 168.459,00 de lei, adică 3.239,60 pe săptămână sau, altfel spus, 647,92 de lei pe zi.

Potrivit datelor oficiale de pe site-ul prezidențial, în martie 2021 președintele României a avut salariul brut în valoare de 24.960 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: