Redactia.ro
Home » Monden » Cât au crescut gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel! Cele mici seamănă leit cu tatăl lor FOTO

Cât au crescut gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel! Cele mici seamănă leit cu tatăl lor FOTO

GALERIE FOTO (3)

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trei copii de care se pot mândri: Milan (4 ani), Indira Maria (1 an şi 10 luni) și Rania Maria (1 an şi 10 luni). În privința celor două fetițe, gemene, acestea încep să semene din ce, în ce, mai mult cu tatăl lor.

Cât au crescut gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel! Cele mici seamănă leit cu tatăl lor FOTO

Indira Maria (1 an şi 10 luni) și Rania Maria (1 an şi 10 luni) sunt cele două fiice gemene ale lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel. Cele două fetițe au fost sărbătorite de curând, cu ocazia zilei de Sfântă Mărie. Valentina Pelinel a postat câteva fotografii cu cele mici, în care se vede cât de mult au crescut și cât seamănă cu Cristi Borcea. 

Foto: Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, a treia soție a lui Cristi Borcea. Fostul patron Dinamo este tată a nouă copii în total

Valentina Pelinel este a treia soție a lui Cristi Borcea. Înainte de ea, a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea și Alina Vidican. De altfel, a mai avut o aventură cu avocata Simona Voiculescu. Din fiecare relație pe care a avut-o fostul acționar de la Dinamo, au rezultat și copii. Așa se face că în prezent Cristi Borcea are în total nouă copii. În cadrul unui interviu la Kanal D, Cristi Borcea a declarat că plătește pensie alimentară tuturor copiilor, dar și că ”le dă oxigenul fostelor partenere”.

Cristi Borcea a iubit mult la viața lui! Cine sunt și cum arată femeile care i-au dăruit cei nouă copii. GALERIE FOTO | Spynews.ro

Foto: Cristi Borcea și penultima soție, Alina Vidican

”Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

Cristi Borcea vrea să devină tată a zecea oară

Totodată, Cristi Borcea nu se dă în lături nici de la al zecelea copil. Promite că va fi ultimul dacă se va întâmpla. „Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace ”, a declarat Cristi Borcea în urmă cu ceva timp. Nici Valentina nu se sfiește să-l facă tată a zece copii pe soțul ei și lasă totul în mâna destinului.  „Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.ro.

Cum arată și cu ce se ocupă Mihaela Borcea la 10 ani de la divorțul de Cristi Borcea | Vedete | Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine

Foto: Cristi Borcea și prima soție, Mihaela Borcea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: