Redactia.ro
Home » Monden » Cât au slăbit Faimoșii cu burtică de la Survivor, după trei luni în Jungla Dominicană. FOTO

Cât au slăbit Faimoșii cu burtică de la Survivor, după trei luni în Jungla Dominicană. FOTO

GALERIE FOTO (10)

Rabdă baba la frumusețe, pare a fi cea mai potrivită deviză de la Survivor pentru Faimoșii care au intrat cu burtică în competiția de supraviețuire din Jungla Dominicană. Acum iată-i, însă, mai slabi și cu 30 de kilograme! Mai mult, unii au dintre ei au deja pătrățele în urma efortului fizic de pe trasee, dar și din cauza foamei cu care se luptă acolo.

Cei mai puternici Faimoși au intrat în competiție cu burtică. Ba chiar Cătălin Moroșanu, fiind conștient de acest fapt, nu a renunțat deloc la tricoul negru în primele săptămâni de probe din Jungla Dominicană.

Cât au slăbit Faimoșii cu burtică de la Survivor

Orice fan Survivor România poate observa cu ochiul liber prin ce transformări fizice incredibile au trecut cel puțin trei dintre Faimoși. Este vorba de vedetele care au intrat în competiția din Jungla Dominicană cu ceva kilograme în plus și burtică. Însă iată cât de mult au slăbit Faimoșii.

Este vorba de Cătălin Moroşanu, Culiţă Sterp și Jador. Cei trei au intrat în competiţie cu burtică şi acum au pătrăţele, atât din cauza efortului fizic, cât şi a foamei pe care o fac acolo.

Pe lângă premiul în bani pus la bătaie de Kanal D și râvnit de fiecare în parte, Survivor vine la pachet și cu un fizic bine tonifiat! Competiția din Jungla Dominicană îi face pe concurenţi să arate mai bine! Și asta se observă foarte ușor mai ales la cei care au intrat în competiţie cu burtică. Este vorba de faimoșii Cătălin Moroşanu, Culiță Sterp și un pic și la Jador, pe numele său real – Remus Ionuţ Dumitrache.

Chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu spunea, mai în glumă, mai în serios, că participă la competiție cu gândul să dea jos din cele 114 kilograme pe care le avea.

“Ştiu că va fi greu, mai ales că acum am 114 kilograme, dar va fi o ocazie excelentă pentru a slăbi şi de a-mi pregăti revenirea în ring în 2021 pentru o nouă revanşă”, le-a transmis acesta fanilor de pe Instagram.

Chiar și la începutul competiției, Moroșanu a mai amintit ce plan odată cu participarea la Survivor.

„Pentru mine este o provocare uriaşă să particip la acest reality-show, pe care îl văd ca pe o competiţie adevărată. ­Mi-aş dori să fac performanţă acolo, dar şi să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe rea­lity-show-uri puternice, şi Survivor lipsea din palmaresul meu”, a explicat celebrul luptător.

Faimoșii de la Survivor, după trei luni în Jungla Dominicană

Așadar, Moro și-a propus și să slăbească în Republica Dominicană, iar acum este mai vizibil ca niciodată că obiectul a fost atins! Acesta a dat jos peste 15 kilograme.

La fel ca Moroșanu, Culiţă Sterp a intrat cu burtică la Survivor România. Transformarea este una spectaculoasă și în cazul lui! Lipsa mâncării şi probele fizice extrem de solicitante și-au spus cuvântul. Cântărețul are deja pătrăţele. Şi el a dat jos peste 10 kilograme.

Şi Jador este printre faimoșii care au scăpat vizibil de kilogramele în plus, odată cu Survivor. A slăbit în jur de 8 kilograme, însă accidentarea la picior care l-a trimis la spital și acolo s-a mai înzdrăvenit. Totodată, ca la Culiță, și abdomenul lui Jador s-a mai tonifiat. Pătrăţele au redevenit vizibile, așa cum erau atunci mergea regulat la sală.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: