Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă cameramanii de la America Express 2023. E mai mult decât crezi

Cât câștigă cameramanii de la America Express 2023. E mai mult decât crezi

Cât câștigă cameramanii de la America Express 2023. E mai mult decât crezi

Iată cât câștigă cameramanii de la America Express 2023. E mai mult decât crezi, cu siguranță!

Cât câștigă cameramanii de la America Express 2023. E mai mult decât crezi

Proiectul America Express 2023 este unul greu, fără doar și poate, dar și palpitant. E multă muncă acolo, însă angajații sau colaboratorii Antenei 1 nu se pot plânge neapărat atunci când vine vorba de bani. Sumele cu care sunt plătiți sunt destul de mari pentru acest proiect care se întinde pe o perioadă mai îndelungată de timp.

Ca să surprindă fiecare moment, cmeramanii au de parcurs un drum chiar mai greu față de cel al vedetelor de la America Express 2023 și trebuie să alerge umăr la umăr cu concurenții, cărând pe deasupra și camera de luat vedere, ce cântărește peste 10 kilograme. Pentru asta, ei sunt plătiți destul de bine, fiecare încasând un venit de aproximativ 5.500 – 6.500 de euro, a relatat Cancan.

Cât câștigă cameramanii de la America Express 2023. E mai mult decât crezi
Foto: Antena 1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii America Express 2023

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii America Express 2023. Iată toate detaliile despre câștigătorii America Express de anul acesta!

Cei doi sunt buni prieteni, de o viață, chiar de pe vremea când amândoi erau studenți la Facultatea de Actorie. Amândoi au trecut printr-o cumpănă în cadrul competiției care i-a întărit pe parcurs, astfel încât au plecat acasă cu marele premiu! Cei doi s-au temut pentru viața lor în momentul în care au crezut că vor fi răpiți de către un șofer:

„Vorbea foarte mult şi dubios. Avea schimbări bruşte de comportament. Voia să-l luăm în România, că el a mai fost în Europa şi să muncească acolo. Întreba cât de scump este să vină în România. Dacă el ne-a ajutat, să-l ajutăm şi noi. Ne-a întrebat ce dorim şi am început să ne panicăm. Poate ne face rău. Omul tot punea întrebări despre tot, de la familie la cu ceea ce ne ocupăm. El apăsa şi pe acceleraţie, credeam că va face stânga undeva şi ne duce undeva. A fost prima oară când m-am panicat”, au povestit Cătălin Bordea și Nelu Cortea în cadrul unui episod America Express 2023.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: