Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă Oana Roman ca influencer. A spus-o chiar ea: “Deși am prețuri mai mici decât alții”

Cât câștigă Oana Roman ca influencer. A spus-o chiar ea: “Deși am prețuri mai mici decât alții”

În ultima vreme, Oana Roman a devenit foarte activă în mediul online. Contul de Instagram al fiicei lui Petre Roman este urmărit de mai bine de 200.000 de persoane. Și și-a obișnuit urmăritorii cu sinceritatea ei caracteristică. Recent, vedeta Tv a vorbit public și despre cât câștigă ca influencer.

Invitată la podcastul Alinei Ionescu, Oana Roman a mărturisit că a ajuns să strângă bani frumoși din Instagram, chiar dacă nu are așa multe contracte. Însă cum era de așteptat, nu toți banii Oanei provin din promovări pe rețelele de socializare. Însă fiica lui Petre Roman recunoaște că popularitatea din mediul online contribuie substanțial la un trai mai bun.

Cât câștigă Oana Roman ca influencer. A spus-o chiar ea: “Deși am prețuri mai mici decât alții”

“Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine”, a povestit Oana Roman.

Oana a mărturisit că s-a obișnuit să primească și comentarii negative, însă pentru propriul bine, a ales să le ignore. Doar în cazuri extreme răspunde mesajelor. Cele mai multe comentarii o amuză.

Oana Roman: “Oamenii au înțeles că democrație înseamnă doar drepturi”

Fiica lui Petre Roman consideră că unii internauți folosesc greșit libertatea de exprimare.

„Libertatea de exprimare a venit în 1990, după cum toată lumea bine știe, după Revoluție, într-o țară care are un mental colectiv profund înapoiat. Asta este România… nu de pe vremea lui Ceaușescu, de sute de ani. (…) A venit libertatea, a venit democrația. Oamenii au înțeles că această democrație înseamnă doar drepturi. N-au înțeles că democrația se bazează pe responsabilitate socială. Nu avem numai drepturi, ci și obligații, responsabilități.

Acest lucru nu s-a înțeles din păcate pe deplin la noi. Avem această impresie că, domne, e dreptul meu să îmi exprim părerea. Ok, e dreptul tău să-ți exprimi părerea, dar ea are limite. (…)

Oamenii nu au înțeles asta, oamenii au înțeles că au la dispoziție Instagramul și Facebook. Acum au acest „teren” care este complet nereglementat.
Online-ul este complet nereglementat, nu există nicio limită, nicio regulă. Și atunci ei se apucă să scrie acolo absolut tot ce le trece prin cap. Pentru că nimeni nu îi trage la răspundere. Au senzația că te pot înjura, că te pot jigni, că te pot umili, că te pot călca în picioare, că te pot amenința.”, este de părere Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: