Redactia.ro
Home » Monden » Cât câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022. A plecat de la Ministerul Sportului pentru competiția din Jungla Dominicană

Cât câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022. A plecat de la Ministerul Sportului pentru competiția din Jungla Dominicană

Toată lumea se întreabă cât câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022, după ce aceasta a plecat de pe postul de consilieră a lui Eduard Novak de la Ministerul Sportului pentru competiția din Jungla Dominicană.

Înainte de a intra în competiția din Jungla Dominicană, Roxana Ciuhulescu a plecat de la Ministerul Sportului pentru a intra în competiția Survivor România 2022. Iar pe perioada cât va lipsi, ministerul a acceptat să îi „suspende raportul de serviciu”.

Cât câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor România 2022. A plecat de la Ministerul Sportului pentru Jungla Dominicană

Așa se face că fosta vedetă ProMotor își va putea relua jobul de consiliera a ministrului Eduard Novak imediat ce va reveni din Jungla Dominicană. Poziția de concurent la Survivor România bate orice post de consilier la Ministerul Sportului. Iar Roxana Ciuhulescu a demonstat cel mai bine acest lucru.

Fosta vedetă acceptat să lase în aer rolul său de la MS pentru a participa la show-ul de televiziune ajuns acum la Pro TV, acolo unde ea a devenit cunoscută ca prezentatoare în trecut.

Însă, consiliera ministrului Novak nu renunțat însă la jobul pe care îl deține la minister, ci a solicitat ca acesta să fie înghețat pe perioada în care va lipsi, să-l poată relua imediat după ce va reveni.

Filmările pentru Survivor au loc în Republica Dominicană și un concurent care rezistă până la fazele finale poate să petreacă acolo chiar și 5-6 luni.

Însă cum a procedat Ministerul Sportului în privința contractului de consilier pe care Roxana Ciuhulescu?

„Are raportul de serviciu suspendat, începând cu data de 10.01.2022” a fost răspunsul oferit de MS. Practic, un concediu fără plată, pe care ministerul l-a acceptat și îi oferă Roxanei Ciuhulescu posibilitatea de a-și relua poziția imediat cum va ieși din concurs și se va întoarce în țară.

De ce a preferat Ciuhulescu să-și suspende postul din minister pentru a da curs ofertei din partea Survivor? Conform propriei declarații de avere, de la finalul anului trecut, ea a încasat pe anul 2021 un salariu lunar de 4.200 de lei, adică în jur de 860 de euro.

În schimb, conform Playtech, pentru prezența la show-ul ProTV, Ciuhulescu se alege cu câte 4.000 de euro săptămânal. Practic, dacă ar rezista măcar o lună în concurs, atunci ar bifa de aproape 20 de ori mai mult decât remunerația de la Ministerul Sportului.

Roxana Ciuhulescu, la un pas de eliminare din Survivor România 2022

Roxana Ciuhulescu a fost la un pas să părăsească Survivor 2022, chiar din primul consiliu de eliminare.

Ciuhulescu a primit cele mai multe voturi pentru a pleca acasă după prima săptămână, fiind urmată de cântăreața Xonia și de Cătălin Zmărăndescu.

„Mă așteptam, pentru că sunt considerată veriga slabă a echipei. Am unele probleme de sănătate, dar sunt liniștită chiar dacă plec acasă. Dacă publicul mă dorește în competiție, rămân. Dacă nu, mă întorc acasă, la familie” a spus Ciuhulescu.

În urma voturilor publicului, Xonia a părăsit Survivor România 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: