Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă un angajat Glovo. Ce salariu primește un curier

Cât câștigă un angajat Glovo. Ce salariu primește un curier

Cât câștigă un angajat Glovo. Ce salariu primește un curier

Cât câștigă un angajat Glovo. Ce salariu primește un curier. Serviciul de livrare Glovo este din ce în ce mai solicitat în ROmânia. Dar cu toate acestea, puțină lume știe ce salariu primește un angajat Glovo.

Cât câștigă un angajat Glovo. Ce salariu primește un curier

Mii de români folosesc aplicația pentru a-și comanda diverse lucruri. Bicicliștii care livrează mâncare de la Glovo sunt tot mai mulți, iar aceștia câștigă sume consiste în fiecare zi. Curierii Glovo pot câștiga mulți bani dacă vor livra mai mult de 8 ore pe zi.

Majoritatea curierilor Glovo susțin că sumele pe care le pot primi după 8-9 ore de muncă se află între 100-200 de lei pe zi. Pentru a câștiga suma de 200 de lei, un curier trebuie să lucreze 12 pe zi. Această sursă e venit suplimentară este numai bună pentru aceștia.

Așadar, pe lângă această sursă de venit, un angajat Glovo are salariul între 3000 și 6000 de lei. Ceea ce este important pentru a deveni angajat Glovo, este să ai propriul mijloc de transport.

Orașele în care sunt căutații curierii Glovo

Curierii sunt căutați cel mai mult în București, Ploiești, Ilfov, Alexandria, Târgoviște, Slobozia, Călărași și Pitești.

Aceștia sunt înregistrați ca fiind lucrători independenți în administrația publică și își declară veniturile la sfârșitul anului în declarația lor fiscală.

Deși mulți cunosc acest tip de muncă, majoritatea nu știu ce trebuie să facă un curier. Gloverii livrează colete pe bicicletă, scuter sau cu mașina personală. Interesant este faptul că un angajat Glovo nu are nevoie de un CV sau experiență și își poate singur programul. Tot ce este important este să aibă un mijloc de transport propriu și un smartphone Android sau iOS.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: