Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă un curier Fan Courier și Sameday. E un domeniu cu activitate intensă în această perioadă

Cât câștigă un curier Fan Courier și Sameday. E un domeniu cu activitate intensă în această perioadă

Salariu curier

Chiar și în această perioadă de criză se fac angajări la Fan Courier și Sameday. Există totuși o întrebare care stă pe buzele tuturor celor care vor să aplice pentru acest job, și anume cât câștigă un angajat Fan Courier și Sameday?

Cât câștigă un angajat Fan Courier?

Deși pandemia de coronavirus a stopat mai multe afaceri din România, iar o mulțime de oameni sunt izolați în casele lor și nu își mai pot achiziționa singuri cumpărăturile.

Ei bine, cele mai importante personaje care vin în ajutorul populației, sunt curierii. Așadar, firma de curierat Fan Courier se pare că duce lipsa de personal, având în vedere că sunt scoase la concurs, pe mai multe site-uri de specialitate, multe locuri de muncă, în întreaga țară.

Posturile disponibile la firma de curierat sunt reprezentant vânzări, curieri, operatori recepție clienți, referenți customer service, șoferi profesioniști, responsabil parc auto.

Un curier de la Fan Courier are un salariu mediu de 2500 de lei, în funcție de experiența angajaților. Totodată, un curier fără experiență câștigă în jur de 2000 de lei, pe lângă tichetele de masă în valoare de 300 lei.

Un curier cu peste cinci ani de experiență poate avea un salariu de 4000 de lei lunat, iar salariul poate crește în funcție de performanțele acestuia.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a fi angajat curier la Fan Courier

Potrivit firmei, cei care aplică pentru postul de curier la Fan Courier, trebuie să aibă permis de conducere categoria B, să aibă studii medii și să aibă experiență în distribuiție sau curierat.

Fan Courier s-a înființat în România în 1998, de trei antreprenori români cu capital 100% autohton. Firma livrează zilnic peste 30.000 de comenzi în peste 15.000 de localități și peste 5.500 de persoane sunt angajate la această companie.â

Liderul pieței de curierat din România, ocupă poziția de lider de piață încă din anul 2006.

Cât câștigă un curier la Sameday?

Pentru a lucra la firma de curierat Sameday trebuie să îndeplinești anumite condiții destul de serioase.

În primul rând reprezentații firmei caută persoane care au experiență minimă de 1 an, să cunoască foarte bine județul, să dețină abilități de comunicare și relaționare, proactivitate și orientare către client, spirit de echipă, să fie o persoană dinamică, entuziastă și motivată și evident, să dețină carnet de conducere categoria B.

Salariul în medie al unui curier la Sameday este de 3.000 lei, iar pentru un gestionar depozit, salariul este de 2.180 de lei.

Totodată, un programator Sameday, poate ajunge la un salariu de 7.000 de lei, însă trebuie să îndeplinești condiții destul de serioase.

Sameday a fost înființată în 2007 și se reprezintă ca fiind cea mai extinsă rețea de livrare națională, iar pentru 65% din localitățile din România aceștia nu percep costuri suplimentare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: