Redactia.ro
Home » Monden » Cât cere Theo Rose pentru un concert. Prețul artistei a explodat în ultima vreme

Cât cere Theo Rose pentru un concert. Prețul artistei a explodat în ultima vreme

Theo Rose, reacție dură pe Internet

Theo Rose este fără doar și poate cea mai populară și îndrăgită artistă de la noi. Cifrele vorbesc de la sine, cântăreața având milioane de vizualizări la piesele ei. După apariția la celebra emisiune de stil, popularitatea lui Theo Rose a crescut considerabil și publicul a reușit să o cunoască mai bine. Iată cât a ajuns să ceară pentru un concert.

Theo Rose face show… pe bani mulți

Theo Rose reușește să încânte publicul de fiecare dată când urcă pe scenă. De puțin timp, frumoasa cântăreața a reluat seria concertelor, iar fanii se înbulzesc să o vadă live pe scenă. S-a aflat și care este prețul unui cocnert marca Theo Rose. Prețurile sunt destul de piperate. Conform surselor din presă, Theo Rose ar încasa pentru o reprezentație de 45 de minute 4.000 de euro, iar prețul crește o dată cu durata spectacolului. De asemenea, pentru două reprezentații a câte 45 de minute, Theo Rose cere 5.000 de euro, iar pentru un show mai mare de două ore, cei care și-o doresc pe artistă la eveniment trebuie să scoatî din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 6.000 de euro.

Theo Rose, un mare fan al manelelor

Theo Rose este o artistă foarte asumată și încă de la începutul participării la o emisiune de stil, aceasta a precizat că își dorește mult să reușească să cânte muzică lăutărească și manele. Artista a spus că nu este deloc ușor să ajungi să cânți acel gen muzical. O dată cu timpul, Theo Rose a ajuns la această performanță, dar a fost de multe ori pusă la zid pentru că a ales să cânte un stil ce l-a consacrat pe Florin Salam. Artista a povestit că atunci când a cântat manele, oamenii au început să arunce cu bani pe ea.

Când am cântat manele, a fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine. Prima dată am cântat o manea cu Jean de la Craiova, apoi cu Florin Salam, Bogdan de la Ploiești, cu care m-au și cuplat, și cu Jador. Pe mine nu mă deranjează să cânt manele. Știu că m-a judecat multă lume. Dar s-au mai schimbat gusturile noii generații acum.„, a spus Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: