Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă cizmele lui Klaus Iohannis, purtate când a plantat copaci la Dăbuleni. Românii de rând și-ar permite să-și ia o pereche doar în rate

Cât costă cizmele lui Klaus Iohannis, purtate când a plantat copaci la Dăbuleni. Românii de rând și-ar permite să-și ia o pereche doar în rate

GALERIE FOTO (2)

Președintele României s-a apucat de plantat copaci la Dăbuleni. Pe lângă gestul nobil și extrem de responsabil al șefului statului, a mai fost ceva care a atras atenția tuturor. Mai exact, cizmele lui Klaus Iohannis. Bineînțeles, nu e vorba de orice încălțăminte, ci un ape care românii de rând și-ar permite să o aibă doar dacă ar lua-o în rate, nicidecum cu banii jos.

Președintele României a luat parte recent la o acțiune de plantat copaci la Dăbuleni, județul Dolj. Bine informat privind împrejurările în care va avea loc evenimentul, iată că șeful statului s-a echipat corescpunzător.

Cizmele lui Klaus Iohannis au atras toată atenția. Cu această ocazie, șeful statului a purtat o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle.

Nu este tocmai o pereche ca oricare alta de încălțăminte. Potrivit site-urilor care au la vânzare cizmele lui Klaus Iohannis, prețul unei perechi este unul extrem de piperat.

Cât costă cizmele lui Klaus Iohannis, purtate când a plantat copaci la Dăbuleni

Cizmele lui Klaus Iohannis, purtate când a plantat copaci la Dăbuleni, sunt, fără doar și poate, un bun la care mulți români doar pot visa. De nevoie, sunt unii care și le-ar permite doar în rate.

Pe site-ul Dockyard Store, o pereche ca cizmele lui Klaus Iohannis se vinde cu 1.159 de lei, ceea ce în euro ar însemna undeva la 240 euro. Însă, cum în România, salariul minim net pe economie nu trece de 1.400 de lei, cizmele lui Klaus Iohannis nu sunt pe buzunarul oricui.

Cizmele purtate de Klaus Iohannis la Dăbuleni sunt dedicate pescuitului și vânătorii, au pe interior căptușeală exclusivistă din piele de vițel, iar talpa este din cauciuc în trei straturi, având și pernițe de amortizare la călcâie, oferind confort maxim, chiar dac[ sunt purtate toat[ ziua.

Descrierea produsului purtat de Klaus Iohannis garantează că nu este o încălțăminte ca oricare alta, după cum urmează:

”Cizmele din cauciuc pentru bărbați Aigle Parcours 2 Signature au un design elegant, rafinat, astfel că sunt alegerea perfectă pentru partide mai lungi de vânătoare sau pescuit, sau dacă la servici ai nevoie de încălțăminte impermeabilă, de calitate.

Partea superioară confecționată din cauciuc natural Gomma Plus, căptușeala moale, din piele, branțurile din spumă anti-șoc și cu înveliș din piele, lățimea gambei reglabilă, talpa inovativă, din cauciuc, în trei straturi și cu pernițe de amortizare la călcâie, oferă confort maxim chiar pe tot parcursul zilei.

Căptușeala exclusivistă, din piele de vițel garantează păstrarea microclimatului ideal. Purtând această piesă franțuzească, de calitate superioară, lucrată de mână piciorul nu va obosi nici după plimbările îndelungate”, scrie detaliat în descrierea de pe site-ul care vinde cizmele purtate de Klaus Iohannis la Dăbuleni.