Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă, de fapt, o bonă filipineză. Suma pe care trebuie să o scoți din buzunar dacă vrei să o aduci în România

Cât costă, de fapt, o bonă filipineză. Suma pe care trebuie să o scoți din buzunar dacă vrei să o aduci în România

Bonele de origine filipineză sunt din ce în ce mai căutate, tocmai de aceea părinții se întreabă cum ar putea să le aducă în țară. Mulți copii ajung să crească alături de astfel de persoane în momentul în care părinții lor ajung să petreacă mult timp la locul de muncă.

În ultimii ani, din ce în ce mai multe cupluri, indiferent dacă sunt celebre sau nu, ajung să opteze pentru o bonă din Asia. Astfel, au fost înființate mai multe companii care facilitează în termeni buni venirea femeilor din Filipine, Nepal, Indonezia și Sri Lanka, în România.

Cât te costă o bonă filipineză

Potrivit informațiilor oferite de agențiile de recrutare, o familie care dorește să aducă o bonă din Asia, în România, va trebui să achite în jur de 3.000 de euro numai pentru recrutare. Ulterior, se vor oferi 500-600 de euro pe lună, pe lângă care se vor plăti și toate taxele către stat.

„Clienții sunt cupluri cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, cu unul până la trei copii, oameni care sunt angajați în poziții medii sau deținători de afaceri, din toată țara. În ceea ce privește costurile aducerii bonelor din Asia acestea variază între 2500 și 3500 euro, iar pachetul de servicii se poate personaliza”, a declarat Yosef Gavriel Peisakh, general manager Work from Asia, una dintre cele mai mari agenții specializate în aducerea bonelor din Asia prin intermediul companiei sale Bona de Nota 10.

Motivul pentru care bonele din Asia sunt căutate de români

Familiile optează adesea pentru astfel de persoane tocmai pentru că sunt muncitoare și dedicate, implicându-se activ în activitățile pe care le au de făcut. Copiii au început să se obișnuiască cu prezența bonelor filipineze în viața lor, iar părinții se bucură că beneficiază de un serviciu exclusivist.

„Oamenii vor bone și menajere din Asia pentru hărnicia și stabilitatea cu care vin la pachet. De multe ori, faptul că nu sunt vorbitoare de limba română a reprezentat chiar un avantaj. Bonele și menajerele vin să lucreze pe o perioadă de minim doi ani de zile și te poți baza pe ele, bineînțeles cu excepția unui procent de 10%, care este reprezentativ pentru orice domeniu de business, pentru că nu trebuie să uităm că lucrăm cu oamenii. De aceea există însă un contract de prestări servicii cu agenția, prin care noi oferim garanții pentru personalul adus și consiliere în gestionarea colaborării cu bonele și menajerele recrutate prin intermediu agenției noastre”, a completat Yosef Gavriel Peisakh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: