Redactia.ro
Home » Tehnologie » Cât costă Facebook și Instagram în România? Doar așa elimini reclamele nedorite

Cât costă Facebook și Instagram în România? Doar așa elimini reclamele nedorite

Cât costă Facebook și Instagram în România? Doar așa elimini reclamele nedorite

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a beneficia de Facebook și Instagram în România? Doar așa elimini reclamele nedorite!

Cât costă Facebook și Instagram în România

În conformitate cu decizia Comisiei Europene că Meta trebuie să ofere produsele sale emblematice Facebook și Instagram în Europa fără reclame, gigantul american a decis să introducă abonamente.
Au existat speculații de ani de zile că Facebook și Instagram vor deveni în cele din urmă disponibile contra cost. Inevitabilul s-a întâmplat și abonamentul a devenit oficial. Când a fost făcut anunțul oficial pe această temă în urmă cu câteva săptămâni, a fost stabilită o sumă de 20 de euro pe lună pentru afișarea reclamelor pe un cont dacă sunt conectate două rețele de socializare. Cu toate acestea, sumele par să varieze oarecum de la țară la țară, așa cum puteți vedea în imaginile de mai jos pe care românii încep acum să le vadă.

Doar așa elimini reclamele nedorite

Este foarte important de reținut că Meta nu se bazează niciodată pe plățile de abonament pentru a-și folosi serviciile, fie că este vorba despre Facebook, Instagram, WhatsApp sau orice altceva. Cu toate acestea, dacă continuați să utilizați versiunea gratuită, veți presupune că toate datele dvs. personale, postările, fotografiile, clipurile și toate gesturile făcute în aplicațiile menționate mai sus vor fi monetizate într-un fel. Acest lucru se va reflecta în banii pe care îi oferiți lui Mark Zuckerberg și în reclamele pe care le vedeți adaptate personalității dvs.

Alternative

O altă opțiune este să plătiți pentru privilegiul de a folosi Facebook fără reclame. Abonamentele sunt introduse „ca parte a unei schimbări legale”. De acum înainte, puteți continua să utilizați gratuit produsele Meta, permițând folosirea datelor în scopuri publicitare. Alternativ, vă puteți abona și îl puteți utiliza fără reclame. ”

La ce sunt bune abonamentele Facebook și Instagram

Abonamentul Facebook și Instagram costă 69,99 lei în România. Acest preț include un cont pe fiecare platformă sau ambele conturi dacă sunt conectate. Din momentul în care începeți să plătiți taxa lunară, reprezentanții companiei vă vor reaminti cu mesajul „Datele dumneavoastră nu vor fi folosite pentru publicitate”, care este afișat utilizatorilor din țara noastră.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: