Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Meta, compania ce deţine Facebook, va lansa săptămâna asta mai mulţi chatboţi. Cum se va schimba comportamentul utilizatorilor?

Meta, compania ce deţine Facebook, va lansa săptămâna asta mai mulţi chatboţi. Cum se va schimba comportamentul utilizatorilor?

„Contul tău de Facebook va fi şters". Ce trebuie să faci dacă primeşti un astfel de mesaj

Apare o nouă funcţie la Facebook. Meta a luat această decizie pentru a păstra tinerii mai mult timp pe platforma sa de socializare.

Compania urmează să lanseze în cursul acestei săptămâni, după mai multe luni de teste interne, o serie de chatboţi.

Ce fac chatboţii?

Chatboţii dezvoltaţi de Meta vor avea personalităţi diferite şi vor avea rolul de a atrage utilizatorii tineri şi de a creşte timpul petrecut de oameni în cadrul platformelor sociale ale companiei.

Personalităţile chatboţilor se vor concentra în primul rând pe entertainment, încercând să amuze utilizatorii. Vor exista, însă, şi funcţii practice.

Specialiştii în IT avertizează însă că chatboţii ar putea începe să se „comporte” agresiv. În cazul chatboţilor cu personalităţi, precum cei pe care-i va lansa Meta, riscul ca aceştia să înceapă să se comporte nepotrivit şi să ofere răspunsuri ofensatoare este mai mare.

Logo-ul Facebook s-a schimbat

Meta introduce o nuanță mai intensă de albastru pentru logo-ul Facebook și alți pași spre un design „mai îndrăzneț”. Meta a dezvăluit miercuri o actualizare subtilă a logo-ului Facebook, optând pentru o nuanță de albastru puțin mai intensă.

Ce semnifică noul albastru de la logo-ul Facebook? Reprezintă un pas către un design „mai îndrăzneț”. Cu toate acestea, utilizatorii și experții din domeniul designului ridică semne de întrebare cu privire la eficacitatea acestei schimbări subtile. Un Logo Facebook nou, dar de fapt vechi.

Un studiu realizat de Pew Research Center în 2022 arată o scădere constantă a popularității Facebook printre tinerii americani. În timp ce alte platforme, precum TikTok și Snapchat, câștigă teren. Aceasta pune sub semnul întrebării relevanța continuă a Facebook în peisajul rețelelor sociale globale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: