Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești!? Prețul este amețitor

Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești!? Prețul este amețitor

GALERIE FOTO (4) Klaus Iohannis

Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești? Șeful statului s-a afișat cu o piesă vestimentară care depășește cu mult pensia din România. 

Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești

Ieri, 22 aprilie, Klaus Iohannis a mers în rezervația naturală Delta Văcărești pentru a celebra Ziua Pământului. Deși a stat inițial într-un tricou negru cu mânecă scurtă, în momentul când a început conferința de presă șeful statului s-a îmbrăcat cu o jachetă pentru întrebările jurnaliștilor.

Acesta a fost și momentul în care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată! Președintele României a apărut într-o jachetă de culoare albastru, o jachetă Chervo cu un preț amețitor. Se pare că, piesa vestimentară purtată de președintele României costă nici mai mult, nici mai puțin de 329 de euro, fără taxe de livrare. Așadar, puțin peste 16 milioane, ușor peste o pensie medie din România și, în mod categoric, banii pe care îi primesc doi pensionari cu pensie minimă.

Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești!? Prețul este amețitor

Iar asta nu e prima dată când hainele președintelui creează controverse. Astfel, în urmă cu trei ani de zile, Klaus Iohannis a vizitat baza militară Mihail Kogălniceanu unde s-a întâlnit cu preşedintele Comitetului Militar NATO, generalul Petr Pavel şi a vizitat centrul administrativ al bazei și a purtat discuţii cu piloţii români şi britanici. Iohannis a apărut atunci într-un sacou navy și pantaloni albi, ținuta fiind completată de o cămașă albă, pantofi maro și o pereche de ochelari de tip Aviator. Aproape instantaneu, pe rețele de socializare, oamenii au făcut paralela cu actorul Tom Cruise în filmul Top Gun.

Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești!? Prețul este amețitor

De asemenea, în urmă cu doar câteva săptămâni, Klaus Iohannis făcea furori cu o altă jachetă. Vorbim despre o jachetă Spyder Cordin, una care pe Amazon costă „numai” 418 dolari + 20 dolari transportul. De asemenea, cizmele și ele de firmă, Aigle Parcours 2 Signature, între 900 și 1150 lei, în funcție de site -ul și de firma care le comercializează.

Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești!? Prețul este amețitor

Mușchii lui Klaus Iohannis au făcut furori la vaccin

Klaus Iohannis a fost subiectul principal al zilei de vineri, 15 ianuarie. Atât prin faptul că a marcat începutul etapei a doua a campaniei de imunizare în România, deoarece s-a vaccinat anti-covid, dar și datorită condiției sale fizice. Președintele a atras atenția cu mușchii săi, bine lucrați la sală, atunci când i s-a administrat vaccinul. Astfel, pe rețelele de socializare au apărut valuri de reacții și mulțimi de glume.

Una dintre ele este o imagine cu o bancnotă de 500 de lei pe care apare președintele în momentul când s-a vaccinat, unul dintre brațele sale musculoase fiind scoase în evidență. O altă glumă, este o imagine în care chipul lui Klaus Iohannis este înlocuit cu Mihai Eminescu asta pentru că președintele s-a vaccinat în ziua când s-au împlinit 171 de ani de la nașterea marelui poet al României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: