Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă o noapte de cazare în casa din Viscri a regelui Charles al III-lea. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar

Cât costă o noapte de cazare în casa din Viscri a regelui Charles al III-lea. Prețurile nu sunt pentru orice buzunar

casa viscri rege charles

Casa din Viscri a Regelui Charles al III-lea este acum una dintre cele mai populare destinații turistice din județul Brașov. Imobilul a fost transformat în pensiune și a fost redeschis pentru turiști începând cu data de 1 aprilie. Dacă doriți să petreceți o noapte în casa Regelui Charles, trebuie să scoateți din buzunar o sumă considerabilă. Iată detalii!

Casa din Viscri a regelui Charles al III-lea este redeschisă publicului

Casa regelelui Charles al III-lea este o casă tradițională săsească situată în satul Viscri din județul Brașov, România. Casa a fost achiziționată în 2006 de regele Charles al III-lea al Marii Britanii și a devenit o destinație populară pentru turiști.

Casa a fost construită în secolul al XVIII-lea și a fost renovată de regele Charles într-un stil tradițional săsesc, păstrând arhitectura originală și folosind materiale locale și tehnici de construcție tradiționale. Casa are un acoperiș din paie și este mobilată cu piese de mobilier tradiționale.

Adesea, regele Charles folosește casa din Viscri ca reședință de vară și a petrecut aici mai multe vacanțe alături de soția sa, Camilla Bowles. Casa este deschisă și pentru vizitatori, care pot explora interiorul casei și pot învăța mai multe despre cultura și tradițiile săsești din zonă.

În plus, regele Charles a lucrat cu localnicii pentru a revitaliza satul Viscri și a promova turismul durabil în zonă. Acesta a sprijinit proiecte de restaurare a caselor tradiționale și de conservare a patrimoniului cultural local, precum și dezvoltarea unor programe educaționale pentru tineri și de formare profesională în domeniul turismului.

În 2020, odată cu izbucnirea pandemiei, casa regelui Charles din Viscri a fost închisă și nu a fost disponibilă pentru închiriere pentru restul sezonului turistic. În schimb, aceasta a fost utilizată ca spațiu expozițional pentru două expoziții, „Cos pentru o cauză” organizată de asociația Semne Cusute și „Învelitoarea istorică – Paradigma restaurării”.

Anul trecut, în mijlocul sezonului turistic, ea și-a redeschis porțile, dar nu a fost disponibilă turiștilor spre închiriere. În schimb, a continuat să găzduiască expozițiile menționate mai sus. Acum, casa a fost deschisă și pentru turiști începând cu data de 1 aprilie, iar cele două expoziții menționate anterior se află încă în curs de desfășurare.

Cât costă o noapte de cazare în casa din Viscri a regelui Charles al III-lea

Deși casa din Viscri nu a mai fost disponibilă pentru cazare încă de la începutul pandemiei, prețurile pentru o noapte petrecută aici sunt destul de ridicate. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat turiștii să viziteze proprietatea Regelui Charles în număr mare. Tarifele pentru o noapte de cazare la casa regelui Charles din Viscri încep de la 104 euro și variază în funcție de facilitățile de care doriți să beneficiați, conform paginii oficiale a celebrei locuințe.

„Prețul All Inclusive pe persoană care împarte o cameră dublă sau twin include o băutură de bun venit și cina (fără băuturi) la sosire, pensiune completă (fără băuturi), excursii și activități ghidate în timpul zilei, taxe de intrare, transport și taxe, precum și micul dejun la plecare. Preț: 157-167 Eur/persoană/noapte, supliment single 20 – Eur/persoană/noapte.

Camerele costă între 104- și 124,- Eur/noapte. Mic dejun continental complet 7- Eur. Prânz (3 feluri de mâncare) 15,- Eur, cină (3 feluri de mâncare) 20,- Eur. Atât prânzul, cât și cina nu includ băuturi. Activități de o zi conform programului 85,- Eur/persoană, inclusiv transport, ghid și taxe de intrare, fără prânz și băuturi”,  se arată pe pagina oficial de Facebook a casei din Viscri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: