Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă o rochie creată de Margherita de la Clejani. Vedeta este pasionată de modă

Cât costă o rochie creată de Margherita de la Clejani. Vedeta este pasionată de modă

GALERIE FOTO (4) Cât costă o rochie creată de Margherita de la Clejani.

Cât costă o rochie creată de Margherita de la Clejani. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a renunțat la muzică, pentru o perioadă, pentru a se ocupa de afacerea sa. Margherita și-a deschis un atelier de haine, fiind pasionată de modă. Cât costă o rochie creată de ea?

Cât costă o rochie creată de Margherita de la Clejani. Vedeta este pasionată de modă

Cât costă o rochie creată de Margherita de la Clejani. A renunțat la muzică și și-a deschis propria afacere. Margherita de la Clejani a luat o pauză din muzică, și a devenit designer de modă. Artista și-a deschis un atelier de haine, axându-se în totalitate pe afacerea sa. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de sumele pe care aceasta le câștigă de pe urma creațiilor sale.

Vă putem spune doar că vedeta face bani frumoși de pe urma rochiilor sale. Cea mai ieftină rochie din magazinul Margeritei costă 600 de lei. Marga se postează des în creațiile sale, fie salopete, rochii, treninguri sau bluze. ”Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentru că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”, a declarat Margerita de la Clejani.

După ce s-a decis să se reprofileze, Margherita a declarat că își dorește să se mute în America și să-și urmeze visul. Blondina a spus că statul american i-a schimbat foarte mult mentalitatea, motiv pentru care își dorește să locuiască acolo. ”În momentul de față, Margerita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a mai dezvăluit fiica Clejanilor.

Margherita, protagnonista mai multor scandaluri

Blondina s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, dar în urmă cu ceva timp, Margherita a fost implicată în mai mult scandaluri. Fiica Clejanilor a provocat un accidentu rutier, după ce ar fi consumat substanțe interzise. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar artista a șocat pe toată lumea cu reacțiile sale. Marga a fost trimisă în judecată, fiind pusă sub acuzare în cadrul unui proces penal. Atunci, părinții acesteia au transmis presei, că Margherita nu ar fi consumat droguri, ci o combinație de alimente, respectiv pastile de slăbit. De asemenea, pe lângă acest dosar, artista s-a mai ales cu un dosar penal după ce Tudor Ionescu, consilier în Primăria Capitalei, i-a făcut plângere pentru că și-ar fi agresat maimuța pe care o deține.

La câteva săptâmâni distanță, Marga a fost acuzată de două femei că le-ar fi agresat fizic. Conform acestora, fiica Clejanilor ar fi intrnat în biroul lor și ar fi devenit agresivă. Ulterior, au fost chemate autoritățile, iar vedeta s-a ales cu un nou dosar penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: