Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă patul pe care Gina Pistol și Smiley îl au în dormitorul lor. Modelul este unul de lux

Cât costă patul pe care Gina Pistol și Smiley îl au în dormitorul lor. Modelul este unul de lux

GALERIE FOTO (4)

Într-o postare recentă pe Instagram, Gina Pistol s-a pozat în patul din dormitorul său, pe care-l împarte cu Smiley. Cei doi locuiesc în casa din București a artistului, care a fost amenajată să le îndeplinească toate nevoile lor și ale micuței lor, Josephine. Prețul piesei de mobilier este într-adevăr impresionant, iar modelul pare a fi unul ce poate fi considerat de lux.

Cât costă patul pe care Gina Pistol și Smiley îl au în dormitorul lor. Modelul este unul de lux

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, fiind împreună de mai bine de 3 ani. Deși modești la început cu povestea lor de dragoste, acum nu mai au nicio problemă să împărtășească cu publicul momentele speciale din viața lor. Pe rețelele de socializare apar tot mai des fotografii din căminul lor sau din viața lor de zi cu zi, semn că sunt mai mult decât fericiți în acest moment să-și împărtășească trăirile cu cei ce-i admiră.

O postare recentă din mediul online a prezentatoarei de la „Chefi la Cuțite” o prezintă pe aceasta în pat, locul unde ea și Smiley se odihnesc după o zi plină. Patul este produs de Amy White și este un model special, care se face pe comandă, în funcție de dimensiunile camerei în care va fi amplasat.

Conform informațiilor disponibile pe platforma firmei care produce aceste paturi, modelul se numește Sharpei și prețul pornește de la 7.500 de lei. Pentru un pat de dimensiunea celui pe care îl au Smiley și Gina Pistol,  prețul poate ajunge și la 19.000, din care 4.000 de lei reprezintă doar salteaua.

„Oricum am găsit cel mai mișto pat…cu cea mai mișto saltea (aproximativ 1200 de arcuri împachetate individual) MADE IN ROMANIA! Din fericire (pentru mine) nu mă mai trezesc cu dureri de spate. Abia mă puteam ridica din pat.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Unde locuiesc Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina locuiesc în prezent în complexul rezidenţial Swan Lake Village din comuna Pantelimon, pe șoseaua Cernica, în apropierea lacului navigabil. , în casa pe care artistul și-a construit-o în urmă cu mai mult timp. Este vorba de o casă spațioasă, decorată în tonuri deschise și  foarte luminoasă.

Prețul imobilului s-ar ridica la peste 300.000 de euro, iar pentru a-l finaliza Smiley a apelat la ajutorul specialiștilor în domeniu. Le-a explicat acestora ce-și dorește de la căminul său, apoi ei i-au făcut visul să devină realitate. Ceea ce este cel mai interesant este faptul că artistul le-a permis să fie creativi și nu le-a impus limite. Astfel, au avut posibilitatea să fie creativi și să realizeze un proiect unic, perfect pentru cântăreț și partenera sa de viață.

 „Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”, au declarat cei care s-au ocupat de casa lui Smiley și a Ginei Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: