Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă să îți cânte Vali Vijelie. Ce tarif are artistul după cearta cu soția din cauza amantei

Cât costă să îți cânte Vali Vijelie. Ce tarif are artistul după cearta cu soția din cauza amantei

Vali Vijelie

Vara anului 2024 promite a fi una incandescentă pe litoralul românesc, nu doar din prisma temperaturilor ridicate, dar și a evenimentelor muzicale plănuite, în care Vali Vijelie, un nume sonor în peisajul manelelor, va juca un rol central. Artistul, cunoscut atât pentru talentul său muzical cât și pentru viața personală tumultoasă, continuă să fie subiectul preferat al presei de scandal.

Viața personală a lui Vali Vijelie: Infidelități și consecințe

Recent, Vali Vijelie a fost surprins în ipostaze compromițătoare cu o altă femeie, declanșând speculații despre posibilitatea unui divorț. Deși artistul a recunoscut infidelitățile față de soția sa, Carmen, recentele evenimente par să fi adâncit criza în căsnicia lor. Carmen, afectată de aceste escapade, a amenințat cu divorțul. Într-o declarație pentru PRO TV, Vijelie a reflectat asupra situației sale, apărându-se cu o doză de autoironie și acceptare a imperfecțiunilor umane: „Care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt! Am vrut să fac un bine unui om care trebuia să ajungă acasă. Nu există perfectul!„.

Spectacolele de pe Litoral: O oportunitate de redresare

În ciuda problemelor personale, Vijelie se pregătește intens pentru seria de recitaluri pe litoral, unde turistele și turistii vor putea să îl asculte live. Potrivit impresarului Bebe Mihu, se așteaptă ca prețul biletelor la aceste spectacole să rămână stabil comparativ cu anul anterior, cu variante între 70 și 100 de lei, făcând aceste evenimente accesibile pentru un public larg. Programul de vară va începe pe 9 iulie, cu participări de marcă pe afișe, inclusiv Mirabela Dauer și Maria Dragomiroiu, promițând o vară de neuitat pentru iubitorii de muzică.

Revenim cu spectacolele de la teatrele de vară, pe 9 iulie, mai devreme decât anul trecut, e și vremea mai bună, așa am hotărât. Pe afiș avem nume mari, Mirabela Dauer, Vali Vijelie, Maria Dragomiroiu, Raoul, Jean de la Craiova, Doru Octavian Dumitru, celebrul actor este de 30 de ani cu noi, în aceste spectacole de pe litoral, dar și Gheorghe Gheorghiu, care deja a revenit din America”, a declarat impresarul lui Vali Vijelie pentru playtech.ro.

Ce spune Vali Vijelie despre presupusa amantă

Invitat la o emisiune TV, Vali Vijelie a oferit clarificări referitoare la scandalul recent în care a fost implicat. Artistul a explicat că situația cu presupusa amantă a fost un simplu act de ajutor umanitar, el încercând doar să o ajute pe femeia respectivă să ajungă acasă. Afirmă că întreaga poveste a fost interpretată greșit de către mass-media și speculațiile publicului. Deși a petrecut Paștele alături de soție și copii, confirmând stabilitatea familială, recunoaște că soția sa este foarte supărată din cauza incidentului. Vijelie speră la o reconciliere și la calmarea tensiunilor dintre ei, deși situația actuală pare destul de tensionată și incertă.

Am cântat, apoi am urcat cu băieții la benzinărie să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară, de fapt era mai mare puțin. Așa se nimerește tot timpul. Nu am văzut paparazzi. S-a întâmplat. Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare. E supărată rău pe mine, m-a întrebat până când. Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, ce vrei? A mai rămas una, nu există perfecțiune. Ce vrei?

Eu pe fata mea am învățat-o de mică că iubirea e oarbă, surdă și mută. Ea mi-a zis că pe mine mă iubește cel mai mult, iar eu i-am spus că o să se facă mai mare. A crescut mai mare și a stat de vorbă cu soția mea, Carmen. I-a spus că mă vede bărbatul perfect. Soția a spus că nu sunt și i-a zis fiica mea că eu nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc (…) De Paște am rămas acasă cu copiii și cu soția. Ea este foarte supărată pe mine, dar trebuie să lași lucrurile să se liniștească.”, a spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: