Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă să lucrezi ”de acasă” din Tenerife. Un român a explicat cu lux de amânunte

Cât costă să lucrezi ”de acasă” din Tenerife. Un român a explicat cu lux de amânunte

Cât costă să lucrezi ”de acasă” din Tenerife

Pandemia de coronavirus ne-a obligat să muncim de acasă, acolo unde s-a putut. Deși acest lucru era practic de strâini de foarte mult timp, românii abia s-a obișnuit cu acest stil de viață.

Românii aleg locuri exclusivite pentru a lucra de acasă

Pentru că statul acasă poate provoca o stare de monotonie, tot mai mulți români profită de avantajul muncii de la distanţă şi se mută în locuri pe gustul lor. Unii aleg locurile relaxante din România, alții pleacă direct la soare în Tenerife.

Cabanele la munte și pensiunile în satele pitorești sunt unele din locurile pe care românii le preferă. Însă celor care le permite salariul sunt deja mutați în țările calde, unde îmbină munca cu  scufundările.

Un tânăr din Bistrița care lucrează în doeniul IT a declarat pentru stirileprotv.ro că plănuiește să stea o perioadă în Tenerife, pe malul Oceanului Atlantic. Acesta a povestit că pe o lună, cheltuiește în Insulele Canare o mie de euro. În această sumă intră cazarea şi o maşină închiriată.

”Sunt ceva mai mulţi oameni care îşi doresc să stea pe termen lung, aici la noi, în Tenerife. Putem să inserăm cursuri de surf sau alte activităţi legate de ocean, de insulă”, a declarat Tiberiu Balica, instructor de surf.

Cuplurile aleg cabanele de la munte

De asemenea, cuplurile aleg ceva mai liniștit. Un cuplu care lucrează într-o companie de publicitate din Bucureşti, au decis  încă din luna iulie să se retragă într-un loc izolat, la munte. Împreună cu un alt cuplu, au închiriat o cabană de la poalele Bucegilor care i-a costat exact cât chiria pe care o plăteau pentru apartamentul din Capitală.

Acesta este biroul meu, deşi în continuare serviciul meu a rămas în Bucureşti, eu pot lucra la distanţă, fiindcă angajatorii ne permit asta. Eu şi prietenul meu ne-am mutat pentru cel puţin un an de zile, în Râşnov, de fapt în afara oraşului Râşnov, foarte aproape de pădure, de fapt avem pădurea în spate, în curtea noastră”, a declarat femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: