Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă studiile pentru fiica Andreei Marin. Numai gimnaziul a costat 90.000 de euro

Cât costă studiile pentru fiica Andreei Marin. Numai gimnaziul a costat 90.000 de euro

Fiica Andreei Marin a spus ce o deranjează la mama ei! Cum se înțelege Violeta cu fratele ei

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., frecventează o școală privată din Capitală, unde are parte de condiții de cele mai bune standarde, având predare în limba engleză. În aceste condiții și taxele sunt pe măsură.

Violeta frecventează un liceu particular

Andreea Marin își dorește tot ce este mai bun pentru fiica sa, Violeta, așa că a înscris-o la o școală privată din Capitală. Mai multe persoane au criticat-o pentru acest lucru, așa că fosta prezentatoare TV nu a putut trece cu vederea și a oferit un răspuns clar.

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligenta?”, a fost comentariul unei doamne la postarea Andreei Marin.

Fosta prezentatoare TV pune mult accent pe educație, așa că a ținut să îi ofere un răspuns doamnei respective. Zâna Surprizelor nu a rămas indiferentă în urma comentariului și a reacționat, explicând că școala nu este una de lux, dar oferă condiții mai bune decât cele de stat.

Andreea Marin nu se uită la bani când vine vorba de educația fiicei sale

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a fost replica dată de Andreea Marin.

Înscrierea a costat 1.000 de euro, sumă nerambursabilă. Pentru cinci de educație, s-au plătit 11.125 de euro. Aici se mai adaugă 800 de euro pentru masă. Pentru anii de gimnaziu s-au plătit în jur de 90.000 de euro, notează spynews.ro.

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013, iar rodul iubirii lor este Ana Violeta, în vârstă de aproape 14 ani. Cei doi păstrează legătura de dragul fiicei lor, care locuiește la mamă, dar petrece mult timp și cu tata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: