Redactia.ro
Home » Știri » Emoții mari pentru Violeta, fiica Andreei Marin. Ce i s-a întâmplat de curând: „Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi…”

Emoții mari pentru Violeta, fiica Andreei Marin. Ce i s-a întâmplat de curând: „Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi…”

Emoții mari pentru Violeta, fiica Andreei Marin. Ce i s-a întâmplat de curând: „Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi...”

Ana Violeta Bănică a trecut prin mari emoții de curând. Iată ce i s-a întâmplat și de ce Andreea Marin, mama ei, a simțit o parte din aceste trăiri.

Emoții mari pentru Violeta, fiica Andreei Marin. Ce i s-a întâmplat de curând: „Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi…”

Andreea Marin trăiește alături de fiica ei aproape orice moment, poate chiar și cu aceeași intensitate. Așa a fost și cu prima zi de liceu a fetei, care are 14 ani. Violeta Bănică învață la un liceu privat, așa că a început puțin mai repede școala decât elevii de la stat.

Mama ei a spus cât de emoționată este pentru ea, la fel cum și fiica a fost, cu siguranță. În fotografia în care apar cele două, făcută în curtea școlii, mama își ține aproape de ea fiica și este zâmbitoare. Se pare că ea a făcut poza. Adolescenta, de asemenea, privește către telefon zâmbind, dar e puțin stingheră. Ea poartă uniformă, iar pe tricoul alb se poate observa emblema liceului.

E o nouă etapă importană pentru adolescentă, fiind poate cea mai frumoasă parte a vieții, așa cum mulți o numesc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc liceu acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede…”.

„Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste! #violeta’’, a transmis Andreea Marin pe rețelele de socializare, semn că este mai mândră ca oricând.

„Cât mai multe poze împreună și cât mai multe realizări! 🥰🤗🤗”, le-au transmis oamenii, în comentarii. „Superrrrr! Gânduri bune, sănătate, bucurii și împliniri pe toate planurile!😘🍀❤” este un alt comentariu.

Emoții mari pentru Violeta, fiica Andreei Marin. Ce i s-a întâmplat de curând: „Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi...”
Foto: Facebook
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: