Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Violeta Bănică, la 14 ani! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a strălucit la lansarea cărții mamei ei

Cum arată Violeta Bănică, la 14 ani! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a strălucit la lansarea cărții mamei ei

GALERIE FOTO (2)

La 47 de ani, Andreea Marin se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere! Se bucură de succes în carieră, iubește și este iubită de bărbatul de lângă ea și are o fiica de 14 ani, Violeta Bănică, cu care are o relație cum și-ar dori orice mamă! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a fost lângă mama sa în ziua în care Zâna Surprizelor și-a lansat cartea “Nu există nu se poate!”. Și toată lumea a observat că a moștenit frumusețea mamei ei!

Andreea Marin și-a lansat, joi, pe 17 martie, cartea ce poartă titlul “Nu există nu se poate!”, o colecție de 41 de interviuri de care s-a ocupat Zâna Surprizelor. Iar evenimentul de lansare s-a ținut chiar acasă la Andreea Marin, în Pipera, într-un spațiu special amenajat pentru ocazii speciale.

Cum era de așteptat, alături de Zâna Surprizelor a fost iubitul Adrian Brâncoveanu, dar și fiica Violeta, pe care vedeta Tv o are cu Ștefan Bănică Jr. Iar fiica Andreei Marin a strălucit la eveniment.

Au fost și mai multe vedete prezente la evenimentul organizat de Andreea Marin, printre care fosta mare campioană la scrimă Ana-Maria Brânză, prezentatoarea TVR Iuliana Tudor, actrița Dana Rogoz, juratul MasterChef Joseph Hadad, Mircea Radu, Mihai Morar și Daniel Buzdugan de la Radio ZU.

Cum arată Violeta Bănică, la 14 ani! Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a strălucit la lansarea cărții mamei ei

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, i-a fermecat pe toți cu frumusețea ei naturală. La cei 14 ani, și-a făcut apariția într-un costum elegant negru și un top deschis la culoare, potrivit Click.ro.

Andreea Marin a dezvăluit despre fiica ei Violeta că este o fire artistică şi creativă şi chiar are o pasiune moştenită de la tată ei – muzica!

„E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a dezvăluit la aceea vreme Zâna Surprizelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: