Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă ținutele Deliei de la iUmor. Nu o să-ți vină să crezi!

Cât costă ținutele Deliei de la iUmor. Nu o să-ți vină să crezi!

GALERIE FOTO (9) Cât costă ținutele Deliei de la iUmor

Cât costă ținutele Deliei de la iUmor. Este cunoscută în toată țara, iar talentul său vocal este inconfundabil. Jurată la iUmor, Delia își face apariția purtând fel și fel de ținute extravagante sau sport. Ținutele sale sunt discutate deseori, iar artista a declarat în nenumărate rânduri că poate purta și haine scumpe, dar și unele destul de ieftine. Să vedem cât costă unele ținute vestimentare purtate de artistă la iUmor!

Cât costă ținutele Deliei de la iUmor. Nu o să-ți vină să crezi!

Cât costă ținutele Deliei de la iUmor. Celebra artistă continuă să-și surprindă fanii cu gusturile sale pe plan vestimentar. Delia, jurată la iUmor își face apariția în ținute deosebite, atât la filmări, cât și la concerte. De multe ori, hainele Deliei au fost discutate, și mulți s-au întrebat cam cât costă ținutele pe care aceasta le poartă. Artista a spus în nenumărate rânduri că poarte purta și ținute scumpe, dar și haine ieftine, dacă îi plac și simte că i se potrivesc. Spre surprinderea tuturor, unele ținute ale Deliei sunt bărbătești, dar vedeta a reușit să le facă să i se potrivească de minune. Jurata a spus că îi place să își aleagă hainele pentru fiecare zi în parte, să le pregătească și să le găsească accesorii potrivite pentru a obținute o ținută nouă chiar dacă unele piese vestimentare au fost purtate.

Secretul Deliei Matache în materie vestimentară este că poartă atât o ținută feminină, cât și bărbătească fără probleme. Vedeta a spus că diferența stă în detalii, astfel că are grijă să accesorizeze fiecare ținută cu bun gust, de la încălțăminte și până la bijuterii. ”Toate hainele sunt de bărbați, doar am adăugat câte un accesoriu. Cele mai multe sunt cumpărate din magazin, îmi place să le aleg, să le probez. Dacă pornesc și chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc”, a mărturisit jurata iUmor.

Cât costă ținute purtate de Delia

Nu mai este un secret că blondina a făcut o avere în ultimii ani, iar acest lucru i se datorează talentului artistic. Delia nu ține cont de bani atunci când vine vorba de haine. Singurul lucru care o interesează legat de acest aspect, este faptul în care acestea se potrivesc stilului ei. Multe dintre piesele vestimentare și accesoriile pe care jurata de la Antena 1 le alege sunt unele ce aparțin unor branduri de renume.

Soția lui Răzvan Munteanu este un fan Burberry și la filmările pentru emisiune vedeta a venit îmbrăcată de multe ori în haine Burberry. Referitor la prețul anumitor haine purtate de vedetă, acestea sunt și piperate, dar și mici, spre surprinderea tuturor. Cămașa pe care Delia a ales-o la filmările pentru sezonul 8 a costat aproximativ 470 de euro, pantalonii 530 euro, în timp ce adidașii sport Fila, costă apeoximativ 60 de euro.

Delia este fan Burberry

De remarcat este faptul că din garderoba Deliei nu lipsesc ținutele sport. Vedeta a optat de multe ori un stil vestimentar format dintr-un hanorac și pantaloni largi. La un moment dat, Delia a venit îmbrăcată într-un hanorac ce costa 70 euro și pantalonii aproximativ 50 de euro. Evident, pentru a crea o piesă vestimentară strălucitoare, a ales o pereche de trainers Balenciaga, în valoare de 675 euro, dar colierul pe care l-a pus la gât Moschino, 275 euro. Deci, ce părere aveți?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: