Redactia.ro
Home » Monden » Delia se confruntă cu o boală de care nimeni nu știa. Artista a făcut dezvăluiri șocante

Delia se confruntă cu o boală de care nimeni nu știa. Artista a făcut dezvăluiri șocante

GALERIE FOTO (2) Delia se confruntă cu o boală de care nimeni nu știa

Delia se confruntă cu o boală de care nimeni nu știa. O cunoaște și o apreciează toată lumea, dar puțini sunt cei care știu că Delia suferă de o boală. Jurata de la iUmor a făcut declarații surprinzătoare despre viața sa, menționând totodată că suferă de boala Peter Pan. Mai exact, cei care au acest sindrom, nu se comportă adecvat vârstei sale.

Delia se confruntă cu o boală de care nimeni nu știa. Artista a făcut dezvăluiri șocante

Delia se confruntă cu o boală de care nimeni nu știa. Este talentată, haioasă, copilăroasă și spectaculoasă ori de câte ori își face apariția. Delia este întotdeauna cu zâmbetul pe buze emanând o energie puternică celor din jur. Invitată într-un podcast, Delia a vorbit despre viața ei, dar și despre faptul că suferă de sindromul Peter Pan. Cu toate astea, vedeta nu vede această boală ca pe un defect, dimpotrivă, Delia consideră că este o calitate care a ajunat-o foarte mult. B

londina își arată deseori sentimentele de copil și este fericită atunci când vede tot felul de jucării.”Foarte important, în orice… Cum, mă, să uiți de tine, n-ai cum să uiți? În esență suntem niște copii dezvoltați, ni se mai ridează pielea, avem experiență, și bani…, dar tot copii suntem, ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac…iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri… Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat.”, a declarat Delia în cadrul unu podcast.

Delia iUmor

Referitor la sindromul Peter Pan, acesta este caracterizat ca și o nesiguranță și imaturitate emoțională, care scoate persoana în cauză din zona de confort. Oamenii care se confruntă cu această boală sunt mult mai degajați și refuză să respecte anumite standarde impuse de societate. Mai exact, adultul refuză să-și asume responsbilități și să se maturizeze. ”Viata cu sindromul Peter Pan? Cand il intalnesti, crezi ca e cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care ai trait-o. Este atent, vesel, atragator, te face sa te simti unica. Asta pana cand apare vreo problema. Atunci ii vei vedea adevarata fata. Incapabil sa ia o decizie, va astepta ca totul sa se rezolve sau va da bir cu fugitii. Cand ii vei cere mai multa implicare in relatie, responsabilitate sau vreun compromis, nu vei avea cu cine sa te intelegi.”spun psihologii.

Delia suferă de misofonie

Delia a mai spus că suferă de misofonie, adică sindromul de sensibilitate sonoră selectivă. Aceasta este o afecțiune în care anumite sunete declanșează o izbucnire marcată de iritație, furie sau agresivitate. Persoanele cu misofinie reacționează într-un mod emoțional la anumite sunete puternice. Reacțiile variază de la enervare, fugă sau chiar furie, cu unele persoanele care se lovesc violent.

Misofonia nu a apărut pentru a descrie starea până în anul 2000, cu toate că starea a fost descrisă mult mai devreme ca sindrom de sensibilitate sonoră selectivă. Astfel,vedeta a recunoscut că suferă de această boală, acesta fiind și motivul pentru care nu mănâncă la masă cu mai multe persoane. Evită restaurantele și preferă să mănâncă în compania persoanelor cele mai aproapiate. „Îmi e frică de pești, îmi e frică de insecte, de raci, îmi e frică de toate. Dar nu mi-e frică rău, doar așa un pic, am o stare, un stres mic. Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm în cuib am pe plasa patului moluște și gărgăuze. Îmi e frică în apă doar când apa este foarte clear și văd chestii, apar tot felul de pești, tot felul de lucruri care vin să mă atace, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: