Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă treningul pe care îl poartă Delia în videoclipul cu Nane! Artista a dat mii de euro pe ținută

Cât costă treningul pe care îl poartă Delia în videoclipul cu Nane! Artista a dat mii de euro pe ținută

GALERIE FOTO (4) Cât costă treningul pe care îl poartă Delia în videoclipul cu Nane! Artista a dat mii de euro pe ținută

Delia și Nane au colaborat pentru un nou single care a rupt topurile în România. Videoclipul a fost foarte apreciat de fani, mai ales că ambii artiști sunt îmbrăcați în haine de mii de euro.

Cât costă treningul pe care îl poartă Delia în videoclipul cu Nane

La aproape un an de la colaborarea virală ”Cum Era”, Delia şi Nane au scos piesa ”În Rai”. Noul single a debutat pe 25 martie şi este o piesă R&B cu bas puternic şi versuri despre o poveste romantică de cartier, cu un refren foarte catchy şi prietenos cu radio-ul.

Piesa are un sound ce aminteşte de începutul anilor 2000 sau chiar de anii ’90. Cele două voci se armonizează bine pe refren, care îţi rămâne în minte şi te vei trezi fredonându-l la zile bune după ascultare.

Cât costă treningul pe care îl poartă Delia în videoclipul cu Nane! Artista a dat mii de euro pe ținută

În videoclipul postat în urmă cu o săptămână, atât Delia, cât și Nane poartă haine de mii de euro, de la un brand foarte exclusivsit. Fanii s-au întrebat cât a costat de data aceasta ținuta artistei, care s-a consacrat prin faptul că are în garderoba sa multe haine de lux.

Delia poartă în noul videoclip un trening de la Gucci în valoare de 3.400 de euro. Artista este cunoscută pentru faptul că îi plac hainele exagerat de scumpe de la branduri de lux și deseori se afișează cu treninguri de la Gucci.

Cât costă treningul pe care îl poartă Delia în videoclipul cu Nane! Artista a dat mii de euro pe ținută

Piesa a ajuns în trending la în doar câteva zile

Compusă de Nane, Costel Domințeanu și Alex Cotoi, piesa „În Rai” a avut-o încă de la început pe Delia drept „muză”.

”M-am gândit la Delia încă de când am scris versurile și am tras primul demo. Știam sigur că nu se poate da greș în combinația asta, mai ales după piesa Cum era. În Rai vine acum cu un sound diferit și cu emoție. Sperăm să vă placă”, a declarat Nane.

Cât costă treningul pe care îl poartă Delia în videoclipul cu Nane! Artista a dat mii de euro pe ținută

Delia reușește să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură. Prin cele patru albume ale sale, cântăreața a dominat topurile din România cu hituri precum „Cum ne noi”, „Da, mama”, „Gura ta”, „Atât de trist”, „Ce are ea”, „Unde dragoste nu e”, „Acadele”, „Rămâi cu bine”, „Pe aripi de vânt” și continuă să surprindă prin colaborări cu artiști consacrați precum Connect-R, Smiley, Puya, Mihai Bendeac, Carla’s Dreams, Deepcentral sau The Motans.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: