Redactia.ro
Home » Monden » Delia Matache, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată! ”Eu cred că nu trebuie nimic”

Delia Matache, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată! ”Eu cred că nu trebuie nimic”

GALERIE FOTO (2) Delia Matache, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată! ”Eu cred că nu trebuie nimic”

Delia s-a plictisit să audă de subiectul legat de copil! Vedeta a reacționat pe rețelele de socializare după ultimele zvonuri cum că ar fi însărcinată. 

Delia Matache, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată

Delia este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Recent, artista a stârnit controverse după ce au apărut imagini cu ea și sora ei plimbându-și nepoția în parc, însă atunci s-a zvonit că sub hainele acelea largi se ascunde o burtică de gravidă.

Nu este prima dată când se speculează că Delia Matache ar fi însăcinată, iar de foarte mult timp artista este sătulă de acest subiect. Chiar dacă trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni cu Răzvan Munteanu, Delia nu se gândește la copil doar pentru că ”ar fi cazul” așa cum consideră cei din jur.

Totuși, cu fiecare ocazie, fanii acesteia îi pun întrebări despre copil, dacă are de gând să facă unul sau motivul pentru care nu face. Ca drept răspuns pentru curioși, Delia a publicat mai multe imagini, pe pagina ei de Instagram, cu abdomenul plin de pătrățele. Vedeta arată senzațional, iar internauții au înțeles că nu este vorba de nicio sarcină, cel puțin pentru moment.

Delia Matache, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată! ”Eu cred că nu trebuie nimic”

Mai mult, Delia a făcut declarații despre ce înseamnă să aducă pe lume un copil și de ce ol stresează foarte mult întrăbările oamenilor din jurul ei.

”Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, povestea artista.

Mama Deliei îi ia apărarea

De asemenea, și mama artistei, Gina Matache a precizat că Delia este enervată de această întrebare și că își dorește să aibă copii, dar nu acum.

”În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil!”, povestea Gina Matache.

În același timp, soțul vedetei Răzvan Munteanu a menționat că își doresc amândoi un copil și că se lucrează la acest lucru.

”Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”, a conchis el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: